Foto: Publicitātes foto
Jau vairākus gadus programmētāja profesija ir viena no pieprasītākajām vakancēm gan Latvijas, gan pasaules darba tirgū. Pieprasījums pēc programmētājiem ir tik liels, ka kvalificētu speciālistu joprojām trūkst. Lai sniegtu iespēju plašākam interesentu lokam apgūt programmēšanas zināšanas neatkarīgi no atrašanās vietas, Riga Coding School piedāvā jaunumu – tālmācības programmēšanas kursus.

Riga Coding School ir viena no vadošajām neformālās izglītības programmēšanas skolām Latvijā, ko veiksmīgi absolvējuši jau vairāk kā 800 studenti. Lielākā daļa no Riga Coding School absolventiem pēc kursu pabeigšanas veiksmīgi ir uzsākuši karjeru un ieguvuši darbu IT nozarē. Apzinoties mūsdienu cilvēka straujo dzīvesveidu un neprognozējamo darba ritmu, Riga Coding School šobrīd piedāvā programmēšanas kursus apgūt arī attālināti – sev ērtā vietā un laikā.

Klātesamības sajūta

Atšķirībā no citiem tālmācību kursiem, kuros studentiem tiek nodrošināts tikai mācību materiāls, bet pārējais ir pašu rokās, Riga Coding School programmēšanas kursi notiek ar visaptverošu pasniedzēja atbalstu un grupas studentu mijiedarbību. Lekcijas tiek raidītas tiešsaistē, tādejādi arī tālmācības kursants iegūst klātesamības sajūtu, var piedalīties diskusijās, uzdot jautājumus pasniedzējam un padziļināti izprast uzdevumus. Papildus tam tālmācības kursants iegūst iespēju noskatīties nodarbību arī atkārtoti – ierakstā, ja to nav sanācis redzēt tiešraidē.

Laika ietaupījums un ērtība

Tālmācības kursi ir īpaši piemēroti cilvēkiem, kuriem darba vai citu apstākļu rezultātā nav iespējams regulāri apmeklēt nodarbības Riga Coding School telpās, kā arī tiem cilvēkiem, kuri priekšroku dod mācībām sev ierastā vidē.

Mācības notiek pēc iepriekš sastādīta grafika, kas ļauj ērti plānot dienas gaitu. Kursants var būt mobils un mācīties no jebkuras sev ērtas vietas – mājās, birojā, dzīvojot ārzemēs vai esot komandējumā. Lekcijas iespējams skatīties gan mobilajā telefonā, gan datorā. Vairs nav jāpatērē laiks ceļā, sastrēgumos un jālauza galva, kā visu paspēt. Vienīgais priekšnoteikums tālmācībai – labs interneta savienojums.

Tālmācības kursu iespējas

Tālmācības iespēja pieejama visiem Riga Coding School kursiem – Programmēšanas pamatiem, C#, Java, Testēšanai, Datu analīzei, Python, SQL, Web izstrādei (gan dienas, gan vakara grupām). Kursantam atliek vien izvēlēties sev interesējošo kursu un ērtāko mācību laiku.

Tālmācības kursu priekšrocības

Riga Coding School tālmācības kursi sniedz kursantiem tās pašas priekšrocības, kādas saņem klātienes nodarbībās: kvalitatīvu un pārdomātu mācību materiālu, pasniedzēja uzmanību un uzmundrinājumu, kā arī grupas klātesamības sajūtu. Kursants mācību procesā nav viens, tas saņem pasniedzēju un citu grupas biedru atbalstu. Mācības attālināti iemāca arī disciplīnu, patstāvību un sava laika efektīvu organizēšanu – īpašības, kas ir būtiskas programmētāja darbā.

Karjeras centrs un atbalsts darba meklēšanā

Pēc kursu veiksmīgas pabeigšanas students saņem sertifikātu, kā arī Riga Coding School Karjeras centra atbalstu: karjeras konsultāciju, CV un motivācijas vēstules sagatavošanu, LinkedIn profila izveidošanu vai korekciju ieteikumus, IT darba intervijas simulāciju, kā arī ieteikumus veiksmīgai prakses vai darba atrašanai.

85% no programmēšanas kursu absolventiem ir veiksmīgi atraduši darbu gan Latvijas, gan ārvalstu uzņēmumos. Riga Coding School sadarbojas ar vairāk kā 100 uzņēmumiem Latvijā, palīdzot atrast piemērotākos kandidātus vakancēm no savu absolventu loka.

Pēc tālmācības kursu pabeigšanas viss tikai sākas, un Riga Coding School parūpējas par to, lai pirmie soļi jaunajā karjerā būtu droši, veiksmīgi un entuziasma pilni.

Sāc Jauno gadu ar jaunām zināšanām, piesakies Riga Coding School tālmācību kursiem! Piesakoties tālmācības kursiem līdz 31.12.2019, Tu saņemsi 100 Eur atlaidi kursa maksai. Uzzini vairāk: http://bit.ly/2OF4X1F

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!