Foto: Publicitātes foto

“Med4U” ir specializēts ārstniecības pakalpojumu sniedzējs, kas medicīnisko palīdzību sniedz arī pacienta dzīves vietā un publiskos pasākumos, kā arī nodrošina transportu un kvalificētu pavadošo personālu gadījumos, kad pacients jānogādā Latvijā no negadījuma vietas vai slimnīcas citā valstī.

“Med4U” pakalpojumu klāsts ir plašs un daudzveidīgs, un viens no būtiskākajiem ir medicīniskās palīdzības sniegšana pacienta dzīves vietā, kas ļauj saņemt pilnvērtīgu un kvalitatīvu ārstēšanu un rehabilitāciju bez ārstniecības iestāžu apmeklēšanas un stāvēšanas garās rindās. Jo sevišķi tas svarīgi šobrīd – Covid-19 pandēmijas laikā, turklāt pilnvērtīgu ārstniecību savā dzīves vietā var saņemt arī Covid-19 pacienti.

Mājas vizītes laikā ārsts - speciālists (piemēram, pediatrs, neirologs, ķirurgs, otolaringologs u.c.), novērtēs pacienta veselības stāvokli. Medicīnas māsa veiks visas nepieciešamās manipulācijas – injekcijas, intravenozās sistēmas, elektrokardiogrammu, holtera un asinsspiediena monitorēšanu, audiogrammu, timpanometriju u.c.. Tiek nodrošināta arī brūču apkope, analīžu paņemšana un nogādāšana laboratorijā. “Med4U” profesionālais medicīniskais personāls pacienta dzīves vietā sniedz rehabilitācijas un fizioterapijas pakalpojumus, dod norādījumus par turpmāko ārstēšanos, izraksta nozīmējumus tālākiem izmeklējumiem un medikamentu receptes.

Gadījumos, kad izmeklējumus vai manipulācijas nav iespējams veikt mājās, kā arī pacientiem ar kustību traucējumiem un gulošiem pacientiem iespējama transportēšana uz nepieciešamo medicīnas iestādi.

Pacienta transportēšana kvalificētas ārstniecības personas pavadībā iespējama arī gadījumos, kad pacients atrodas citā valstī un ir jānogādā atpakaļ Latvijā, piemēram, ceļojuma laikā gūto traumu vai slimības dēļ. Pārvadāšanu veic ar atbilstošu transportu (piemēram, specializētu medicīnas autotransportu) ārstniecības personas uzraudzībā, ja tas ir nepieciešams. Tādējādi pacientam tiek nodrošināta ērta un droša pārvešana. Rūpējoties par pacientu, piedāvājam pilna servisa pakalpojumu, piedāvājot ērtāko un atbilstošāko pārvadājuma veidu, kā arī ar pacientu saistīto personīgo mantu (piemēram, automobiļa) pārvešanu.

Kas jo īpaši svarīgi, tuvojoties vasaras sezonai, – “Med4U” sniedz neatliekamo medicīnisko palīdzību publiskos pasākumos. Tie ir gan aktīvās atpūtas pasākumi brīvā dabā un telpās, gan sporta sacensības un treniņi. Pasākuma laikā tiek nodrošināta sertificēta medicīnas personāla atbalsts ar nepieciešamo medicīnisko aprīkojumu atbilstoši katra pasākuma specifikai – sākot ar specializēto neatliekamās medicīniskās palīdzības transportlīdzekli un beidzot ar specifiskām medicīniskām iekārtām.

Jauniešiem līdz 24 gadu vecumam, grūtniecēm, bāreņiem un bez vecāku gādības palikušām personām, personām ar īpašām vajadzībām, senioriem, ģimenēm, kuru aprūpē ir vismaz trīs bērni, arī bērni audžuģimenē, ir pieejama atlaide 15% apmērā no pakalpojuma cenas.

“Med4U” – tā ir drošība, kvalitāte un profesionāls medicīniskais atbalsts dažādiem dzīves gadījumiem!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!