Foto: Publicitātes foto
Abonementa izmantošana ir jauna realitāte. Gadus atpakaļ cilvēkiem bija jāpērk programmatūra, ko izmantot darbam, studijām, ikdienas dzīvei. Bija rūpīgi jāapsver, vai tas ir vajadzīgs, vai nav, vai ir vērts pirkt, vai nē. Taču bija zināms, ka "Microsoft Office" ir jābūt katrai ierīcei, lai tā būtu produktīva. Dzīve mainās. Mēs izmantojam tālruņus, klēpjdatorus, viedos rīkus. Bieži tiek mainītas iekārtas, un ir svarīgi, lai tajos būtu vienmēr jaunākā programatūra un rīki, lai viss būtu apkopots vienkopus. "Microsoft" piedāvā "Microsoft 365"! "Office"? Kurš saka tikai "Office"?

"Microsoft 365" ietver "Office" lietotnes – "Word", "Excel", "PowerPoint", "Outlook" un citas, papildu mākoņu krātuve, uzlabota drošība un vēl vairāk – viss vienā ērtā abonementā vienlaikus līdz pat piecām ierīcēm, ieskaitot "Windows", "macOS", "iOS" un "Android" ierīces.

"Microsoft 365" Individuālai lietošanai – vienai personai – vai "Microsoft 365" Ģimenēm līdz 6 personām.

Abonementā iekļauts:

1. "Premium Office" augstākās klases lietotnes, kas darbojas visās, vienlaikus līdz pat piecās dažādās ierīcēs: "Word", "Excel", "PowerPoint", "OneNote", "Outlook", "Publisher" un "Access" – kuras vienmēr tiek jauninātas un ietver izcilas funkcijas, pamatojoties uz mākslīgā intelekta un mākoņu risinājumiem.

2. TB OneDrive katram lietotājam, lai dublētu failus, piekļūtu tiem un viegli koplietotu failus un fotoattēlus dažādās ierīcēs un citiem cilvēkiem. 1TB var saglabāt līdz pat 500 000 fotoattēlu (* piemērojot 2 MB faila lielumu) un mapi Personal Vault vissvarīgākajiem failiem un fotoattēliem kā dokumentiem ar divpakāpju identitātes pārbaudi, lai nodrošinātu papildu līmeņa aizsardzību.

3. Redaktors programmā "Word", "Outlook" un arī tiešsaistē, izmantojot pārlūkprogrammas "Microsoft Edge" un "Google Chrome" kā paplašinājumu. Pareizrakstības un gramatikas palīdzība, kā arī uzlaboti gramatikas un stila labojumi. Izcils palīgs visiem, kas pārlūko tīmekli un veic saziņu un ierakstus tiešsaistē.

4. Augstākā līmeņa bibliotēka ar tūkstošiem augstas kvalitātes fotoattēlu, videoklipu, infografiku un ikonu profesionāla satura veidošanai, kas ir viegli, it īpaši, izmantojot viedo pakalpojumu "Dizaina idejas" "Power Point".

5. Premium Veidnes – vienkārši dodieties uz vietni https://templates.office.com/ un lejupielādējiet gatavu jebkura vajadzīgā faila veidni (vizītkarte, budžets, CV, prezentācija utt.).

6. Family Safety – Ģimenes drošības lietotne ar izcilām funkcijām, lai bērni tiešsaistē būtu drošībā, lietojot datoru, planšeti, Android viedtālruni un "X-Box. Izklaidējieties kopā un uzturiett kontaktus pat tad, kad esat nošķirti."

7. Drošības serviss – OneDrive veic Izspiedēj programmatūras noteikšanu un atkopšanu.

8. Papildus visām funkcijām tiek nodrošināts "Microsoft" tehniskais atbalsts.
Tātad "Microsoft 365" ir kā vairāku pakalpojumu apkopojums vienā abonēšanas pakalpojumā.

Kā papildus ieguvums – no 2021. gad 1. februāra "Microsoft" partneru mazumtirdzniecības tīklos iegādājaties "Microsoft 365" Individuālai lietošanai vai Ģimenēm ar atbilstošām ierīcēm (personālo datoru, planšetdatoru, tālruni, piederumu vai pakalpojumu), varat iegūt + 25% vairāk – papildus 3 mēnešus pie abonementa!

Lai iegūtu papildus 3 mēnešus, sekojiet soļiem:

  1. Dodieties uz vietni m365promo.microsoft.com 30 dienu laikā pēc pirkuma veikšanas
  2. Pieprasiet papildu laiku abonementam, reģistrējot pirkumu un uzrādot "Microsoft 365" pirkumu apliecinošu dokumentu, kur skaidri redzams, ka "Microsoft 365" Individuālai lietošanai vai Ģimenēm ir iegādāts uz viena pirkumu apliecinoša dokumenta kopā ar personālo datoru, planšetdatoru, tālruni, piederumu vai pakalpojumu
  3. Sagaidiet apstiprinājumu un iegūstiet papildu 3 mēnešus un izbaudiet visas priekšrocības!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!