Foto: Publicitātes foto
Neskatoties uz neganto ziemas salu, kas valda laukā, multibrendu veikalos Takeshy Kurosawa sākas Lielais Pavasara atkusnis.

Grandiozā Ziemas izpārdošana, kura sākas 25. Februārī, sola pārsteigt un iepriecināt katra, sevis mīloša modes cienītāja sirdi.

"2 karsto nedēļu" laikā enerģiskām, optimistiskām un stilīgām personībām tiek dota iespēja iegādāties Rudens/Ziemas 2010  kolekciju tikai par trīs karstajām cenām: 19-29 Ls, 39-69 Ls, 79-99 Ls.

Pie mums varēsiet atrast apģērbus un aksesuārus no tādiem pasaulē plaši novērtētiem un atzītiem modes gigantiem kā, Dolce&Gabanna, Roberto Cavalli, Yves Sent Laurent, Dsquared, Pinko un daudziem citiem. Tāpat arī uzmanību noteikti piesaistīs un neatstās vienaldzīgu ļoti plašais un daudzveidīgais džinsu klāsts gan sievietēm, gan vīriešiem, ko piedāvā Takeshy Kurosawa, Einstein, Roberta Biagi. Ievērojamas atlaides tiks piemērotas  tādiem apavu zīmoliem, kā Sergio Rossi, GianMarco Lorenzi, Casadei, Gucci, kuri nepārprotami iceļas ar savu individuālo dizainu un kvalitāti.

Veikali takeshy Kurosawa aicina sākt šo nedēļas nogali ar patiesu iedvesmu un dzīvesprieku - nāc un mīli sevi un ļauj sevi mīlēt arī citiem!

Laipnas un smaidīgas pārdevējas gaidīs Jūs un palīdzēs atrast un izvzēlēties tieši Jūsu meklēto un kāroto. Gaidīsim Jūs mūsu veikalos Takeshy Kurosawa t/c Sky&More 2.stāvā - Duntes 19a  un t/c Galleria Riga 4.stāvā - Dzirnavu 67.

www.takeshykurosawa.lv

Foto galerija

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!