Foto: Publicitātes foto
Labas zobu pastas galvenais uzdevums – notīrīt aplikumu no zobu virsmas un aizsargāt emalju. Nanokristāli spēj vēl vairāk.

Zobu emalja ik dienas tiek pakļauta milzu stresam, ko veicina saldinātu dzērienu un medikamentu lietošana, paaugstināts skābes līmenis mutes dobumā. Šo iedarbību rezultātā emaljā rodas mikroplaisas, kam seko tādas problēmas kā paaugstināts jutīgums, kariess un zobu pakāpeniska bojāeja. Labvēlīgi iedarboties uz zobu emalju tagad kļuvis iespējams, pateicoties kādai īpašai sastāvdaļai. Iepazīstieties – nanokristāli – bioloģiski aktīvas vielas, kas struktūras ziņā līdzinās emaljas dabiskajiem kristāliem. Regulāri iedarbojoties uz bojāto emalju, tie spēj aizpildīt mikroplaisas un nostiprināt zoba anatomisko struktūru. Nanokristālu darbības efektivitāte ir klīniski pierādīta jaunajā zobu pastā "AdentCare". Tagad tā pieejama arī Latvijā.

Spēcīgu aizsargājošu efektu nanokristāli sniedz mijiedarbībā ar citām aktīvajām vielām.

"AdentCare" sastāvā esošie ftorīdi nostiprina emalju, aizsargājot zobus no kariesa un nodrošinot ilgstoši svaigu elpu.

Maksimāli dziļu un rūpīgu attīrīšanu nodrošina ehinācijas, mirres koka un ingvera saknes ekstrakti. Papildus pretiekaisuma un antibakteriālajai iedarbībai tie novērš aplikumu un saudzīgi nomierina smaganas. Veselas smaganas – priekšnoteikums veseliem zobiem!

Zobu pastas "AdentCare" sastāvā ietilpst arī ksilīts – viena no iedarbīgākajām aktīvajām dabas vielām, kas pasargā zobus no baktērijām un bojāšanās. Tāpat tas pastiprina minerālu caurlaidību zobu emaljā un efektīvi novērš kariesa rašanos.

Nanokristāli apvienojumā ar iedarbīgajām aktīvajām vielām nodrošina apbrīnojamu efektu. Izstrādāta, pateicoties stomatoloģijas nozares jaunākajām tehnoloģijām un laboratoriskiem pētījumiem, "AdentCare" ir klīniski pierādīta efektivitāte, kas kļūst acīmredzama, ja produktu lieto regulāri.

Būtiski atcerēties – lai saglabātu zobu veselību, svarīgi tos tīrīt 2-3 minūtēm vismaz divas reizes dienā, izmantojot atbilstošu zobu suku un pastu.

Iegādāties zobu pastu "AdentCare" iespējams internetveikalos www.1a.lv, www.evi.lv, kā arī tirdzniecības vietās "Drogas" un "Euroaptieka".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!