Foto: Publicitātes foto

Ceļojumu aģentūra Eiropa Travel piedāvā aizraujošas un komfortablas tūres, kuru laikā ir iespēja apmeklēt Skandināvijas interesantākos zinātnes un izklaides centrus. Ceļojumu programmas pārdomātas tā, lai tās būtu interesantas gan pieaugušajiem, gan bērniem. Nakšņošana tiek nodrošināta mūsdienīgā viesnīcā vai komfortablā kajītē. Braucieni no divām līdz četrām dienām neprasa atsevišķu atvaļinājumu, - to var izdarīt nedēļas nogalē, un neaizmirstami iespaidi Jums ir garantēti!

Mēs pastāstīsim par Zviedrijas, Somijas un Igaunijas zinātnes un izklaides centriem, bet ar detalizētām ceļojumu programmām Jūs varat iepazīties mūsu mājas lapā
"Arial","sans-serif";mso-fareast-font-family:"Times New Roman";color:gray;
mso-ansi-language:EN-GB;mso-fareast-language:EN-US;mso-bidi-language:AR-SA'>oktravel.lv.


color:gray'>
"Arial","sans-serif";mso-ansi-language:EN-GB'>

Kolmården safari parks tika dibināts 1965. gadā un ir viens no lielākajiem safari parkiem Eiropā. Kolmården safari parka pamatideja ir radīt dzīvniekiem apstākļus, kas ir maksimāli tuvi to dabiskajai videi. Šeit, 150 hektāru lielā teritorijā, dzīvo aptuveni 550 dažādi dzīvnieki.

Safari. 2011. gadā safari parkā tika izbūvēts gaisa vagons. Speciālā kabīnē, kas atrodas 20 metru augstumā, jūs pārvietojaties pa trošu ceļu tieši starp dzīvniekiem, kas atrodas burtiski zem jums. Tas rada patiesi īsta safari iespaidu! Jūs redzēsiet lauvas, vilkus, žirafes, zebras, strausus, ziloņus un daudz citu dzīvnieku.

Delfinārijs. Delfinārijs ir viena no ievērojamākajām safari parka vietām. Delfīnu šovs notiek vairākas reizes dienā un Jums uzstāsies augstākās klases jūras mākslinieki. Vēl bez delfīnu šova šeit ir arī amerikāņu kalniņi jeb "delfīnu ekspresis", roņi un pingvīni, pirātu uzstāšanās, kā arī daudz citu interesantu lietu.

Tīģera valstība. Šeit, tuvumā, Jums būs iespēja redzēt izzūdošu dabas pārstāvi - Sibīrijas tīģeri.

Apariums. Šeit dzīvo gorillas, šimpanzes, mērkaķi un giboni. Kolmarden ir viens no retajiem zooloģiskajiem dārziem, kur Jums ir iespēja apskatīt retas un izmirstošas gorillu sugas.

Bamsi pasaule. Vasaras sezonā katru dienu notiek leļļu šovs "Bamsi džungļos". Ieteicamais vecums: bērni no 3 līdz 7 gadiem.

Lennudsam - viens no mūsdienīgākajiem un informatīvi bagātākajiem muzejiem, kur Jūs atradīsiet daudz interesanta visai ģimenei. Muzejs atrodas unikālos angāros, kas paredzēti hidro-aeroplāniem, kurus būvēja 20. gs. sākumā. Leģendas mostas! Jūs sagaida zemūdene "Lembit", ledlauzis "Suur Tiil", hidro-aeroplāns "Short 184" un citi eksponāti oriģinālajā izmērā. Piedzīvojums visai ģimenei - ceļojums apkārt zemeslodei ar dzelteno zemūdeni, akvārijs, spēles, kafejnīca un daudz citu lietu, kas izvietotas gan muzeja iekšā, gan tā ārpusē.

Linnanmarki ir viena no tūristu iecienītākajām atpūtas vietām, kurā ir vairāk nekā 30 atrakciju!

SPA un ūdens atrakciju centrs Flamingo, kas atrodas milzīgā iepirkumu centrā. Jūs ienirsiet ūdens piedzīvojumu pasaulē, izjutīsiet galvu reibinošus nobraucienus ūdens tuneļos, kā arī varēsiet mierīgi atpūsties baseinos un džakuzi. Šajā atrakciju parkā ir 6 ūdens kalniņi. Ir arī kalniņi un baseins ar dažādām rotaļlietām pašiem mazākajiem ģimenes locekļiem.

Sea life - tas ir izcils akvārijs, kur Jūs varat iepazīties ar simtiem jūras dzīvnieku veidiem, kas savākti no visas pasaules - sākot no jūras zvaigznēm un krevetēm līdz pat haizivīm. Jūras dzīvnieki peld mūsdienīgi būvētā akvārijā, kas sastāv no stikla tuneļiem. 

Neskaitot zinātnes un izklaides centru apmeklējumus Jūs gaida arī apskates ekskursijas Tallinā, Helsinkos un Stokholmā. Patīkams jaunums - dotajā brīdī aģentūra piedāvā akcijas jūlija un augusta tūrēm. Steidzieties rezervēt Jūsu neaizmirstamos brīvdienu ceļojumus mūsu mājas lapā OKtravel.lv 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!