Foto: Publicitātes foto
Seši iemesli, kas liecina par labu nocenotas elektrotehnikas iegādei.

Mājsēdei ir mīnusi – tā liedz mums baudīt dzīvi ar pilnu elpu, ceļot, ballēties un apskaut tuviniekus, bet tai ir arī savi plusi, jo dod laiku beidzot pievērsties sen atliktiem hobijiem un izbaudīt mājas dzīvi. Mūsu elektrotehnikai mājsēde nozīmē ilgas darba stundas – veļasmašīna darbojas teju bez apstājas, ledusskapis tiek virināts 10 reizes biežāk un televizors pilda kamīna funkcijas.

Mājsēde daudziem ir likusi padomāt par mājas biroja iekārtošanu, un tā ir laba izdevība pārvērtēt arī pārējās elektrotehnikas energoefektivitāti un lietderību. Ir īstais brīdis apsvērt novecojušās elektrotehnikas maiņu, bet kā izvēlēties labāko?

Elektrotehnika ir pieejama plašā klāstā, tomēr cenas ziņā visdraudzīgākais variants ir iegādāties nocenotu – jaunu vai atgrieztu elektrotehniku. Daudzos tas var radīt bažas – kāpēc tehnika ir nocenota, vai tā darbosies līdzvērtīgi pilnas cenas tehnikai? Vai tā ir videi draudzīga un vai tai ir Latvijas likumdošanā noteiktā divu gadu garantija?

Seši iemesli, kas liecina, ka nocenotas elektrotehnikas iegāde ir izdevīgāka un tikpat droša, kā pilnas cenas elektrotehnikas iegāde:

1. Nocenota? Bet tikpat laba! Elektropreču veikalā "Verners DE" lielākoties nonāk jaunas, formālu iemeslu dēļ atgrieztas elektropreces. Nepareizs tonis, pārdomāšana, izvēle par labu citam zīmolam – šie ir iemesli, kuru dēļ pie ražotājiem atgriežas daļa preču, kuras vairs nevar tikt uzskatītas par jaunām. Lielā daļā gadījumu Rietumeiropas tirgū tām vairs nav cita pielietojuma kā demontāža vai vēl sliktāk – izgāztuve. Šīs preces tiek nopirktas no ražotāja, rūpīgi pārbaudītas un atgrieztas tirgū.

2. Garantija. Droši pārbaudītai nocenotai elektrotehnikai ir tikpat ilgs garantijas laiks, kā jebkurā veikalā iegādātai jaunai precei. Piemēram, uzņēmums "Verners DE" nodrošina, ka visai veikalā pieejamajai precei ir divu gadu garantija. Prece pirms pārdošanas tiek rūpīgi pārbaudīta, procesā tiek ievērotas Latvijas likumdošanā noteiktās prasības. Ļoti bieži prece tiek saukta par nocenotu formālu iemeslu dēļ un patiesībā tā vēl nav kalpojusi nevienā mājsaimniecībā, bet nonākusi "Verners DE" rokās tieši no ražotājiem.

3. Cena. Lai arī "Verners DE" iegādājamai precei tiek nodrošināta divu gadu garantija, cenas ziņā tā ir daudz pieejamāka. Klāstā ir pieejami tie paši pasaules slavenie zīmoli – gan ekonomiskās, gan A klases produkcija, arī profesionālā elektrotehnika, kas transportējot vai glabājot zaudējusi pilnas cenas statusu. Cenas atšķirība var būt no dažiem procentiem, līdz pat pusei no cenas. Klāstā atrodama arī pati aktuālākā videi draudzīga elektrotehnika, kas ir iepakojumā un ar marķējumu, turklāt par daudz mazāku cenu nekā citos veikalos.

4. Videi draudzīgāks pirkums. "Verners DE" realizē efektīvu un inovatīvu uzņēmējdarbības veidu, kas nodarbinot profesionāļus un ieguldot intelektuālo darbu padara sistēmas kļūdu dēļ neizmantojamu elektropreci par pilnvērtīgu, kvalitatīvu produktu - sniedz tai otru iespēju - tādā veidā samazinot nospiedumu dabā. Arī pircējs, atbalstot šos centienus, piedalās videi draudzīgākā procesā.

5. Droša iegāde. Mājsēde ir labs laiks elektrotehnikas iegādei, jo preci var izvēlēties un iegādāties interneta veikalā vde.lv, tā tiek piegādāta visā Latvijā.

6. Veiksmes faktors – ieskaties vde.lv regulāri! Preces "Verners DE" veikalā nonāk pašas, tās netiek pasūtītas vairumā, tāpēc katru dienu var būt cits piedāvājums, citi zīmoli un citi modeļi. Saglabājas tikai labās cenas princips un fakts, ka tām būs lietošanas garantija. Tāpēc "Verners DE" interneta veikala apmeklējums var būt laba iknedēļas vai ikdienas tradīcija – ielūkoties, vai gadījumā nav parādījusies tieši tā prece, ko vēlaties, par labāko cenu tirgū!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!