Latvijas Mūzikas izglītības iestāžu asociācija rīko ārkārtas atklāto forumu „Mūzikas nozares, mūzikas izglītības nākotne Latvijā”.

Kas ir Latvija bez mūzikas nozares, kas ietver sevī gan tūkstošiem latviešu tautasdziesmu un unikālos Vispārējos Latviešu dziesmu svētkus, gan profesionālos korus un orķestrus, gan pasaulslavenus diriģentus un atskaņotājmāksliniekus? Kas ir mūzikas nozare bez mūzikas izglītības sistēmas? Kas ir mūzikas izglītības sistēma bez mūzikas skolām? Kas ir mūzikas skolas bez valsts atbalsta? Mēģināsim rast atbildes uz šiem un citiem jautājumiem.

Forums notiks Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas Ērģeļzālē 2009.gada 14.augustā no plkst.11.00 līdz plkst.14.00, reģistrācija no plkst.10.30.

Dalībnieki: LMIIA biedri, kā arī Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas, Latvijas Klavieru skolotāju asociācijas, Latvijas Pūtēju orķestru biedrības, Latvijas Kordiriģentu asociācijas, Latvijas Dziedāšanas skolotāju asociācijas, Latvijas Nacionālās operas, Latvijas Nacionālā Simfoniskā orķestra, Latvijas Komponistu Savienības, Latvijas Pašvaldību savienības, Latvijas Mākslas skolu skolotāju asociācijas pārstāvji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!