Foto: Publicitātes foto
Kādas ir Tavas angļu valodas zināšanas?

Aicinām izpildīt bezmaksas angļu valodas testu ar iespēju laimēt 4 nedēļu apmācību angļu valodai NH mācību centrā BEZ MAKSAS!

Loterijas uzvarētāji saņems informāciju uz e-pastu kopā ar testa rezultātiem.

Testa izpildei nepieciešama aptuveni pusstunda laika. Lai testēšanas rezultāti būtu objektīvi, lūdzam neizmantot vārdnīcu!

Testa rezultātus saņemsi elektroniskā formā vienas darba dienas laikā.

Valodnieki uzskata, ka angļu valoda, atšķirībā no daudzām citām svešvalodām ir viegli apgūstama. Gan gramatika, gan fonētika, gan citas valodniecības apakšnozares angļu valodai ir vienkāršākas salīdzinot ar latviešu vai krievu valodu. NH mācību centrā, izmantojot komunikatīvās mācību metodes, tiek attīstītas visas četras valodas prasmes (klausīšanās, lasīšana, rakstīšana, runāšana), īpaši akcentējot sarunvalodu. Līdz ar to, studenti jau ar pirmajiem līmeņiem sāk saprast un runāt vienkāršos teikumos, bet augstākos līmeņos – pilnvērtīgi sazināties.

Piedāvājam lielisku iespēju apmeklēt angļu valodas nodarbības NH mācību centrā vienu nedēļu BEZ MAKSAS! Lēmumu par mācību turpināšanu varēsi pieņemt pēc tās. Atrodamies Elizabetes ielā 65 – 10, Rīgā.Vairāk informācijas www.nh.lv vai zvanot 67847600!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!