Cik spēka un nervu nav ziedots pārdošanas nodaļas izveidei un attīstībai zina tikai tās vadītājs un droši vien to nevienam nestāstīs – tāda veida noslēpumus neviens neizpauž. Tomēr, viena lieta ir pavisam skaidra – tas ir liels darbs.
Un neskatoties uz lielu ieguldījumu pārdevēju pilnveidošanā, bieži vien mums nākas dzirdēt no saviem vadītājiem: „Tagad nav īstais laiks, visi ir izbraukumā,” bet pēc tam: „Nav īstais laiks – visi tagad tikai ieradušies. Un nevienam nav naudas!” Vai arī, „Jā, zvana daudzi, tomēr klienti paši nezina, ko viņiem vajag!”, „Klientu saglabāt var tikai piedāvājot tam maksimāli lielu atlaidi!”.

    Bez tam, protams, ir arī pazīstamas situācijas pārdošanā, kad:
  • Pārdevējs piekāpjas, no pircēja izdzirdot: „Tas ir dārgi!”, bet uzņēmums rezultātā zaudē naudas līdzekļus;

  • Pircējs ir uzmanīgi Jūs klausījies un pateicis: „Es padomāšu ...”, aiziet pie konkurentiem;

  • Pārdevējs ir bijis tik uzmācīgs, ka klientam radās tikai divas vēlēšanās: atrast iemeslu, lai aizietu, un atrast tuvāko izeju, lai to nevarētu panākt.
Viss aprakstītais varētu izskatīties diezgan pazīstams. Tomēr, tas nav nekas vairāk kā vienu un to pašu zagšanas variantu apraksts, kādus diemžēl cilvēki, kuri cenšas kaut ko pārdot, ar apskaužamu neatlaidību cenšas praktizēt, neskatoties uz to, ka par pārdošanu ir sarakstītas biezas grāmatas. Lielākoties problēma ir tāda, ka cilvēkiem nav noteiktas pārdošanas sistēmas, kuru ievērojot tie varētu viegli veikt veiksmīgu un neveiksmīgu pārdošanas gadījumu novērtēšanu. Sistēmas, kura tos nenovēršami vestu uz panākumiem. Tikpat nenovēršami kā vasaras atnākšana pēc gara ziemas perioda.

Patiešām, pārdošanas teorija ir aprakstīta vairākās biezās grāmatās un zinātkārs pārdevējs jau sen ir iegaumējis vairākus tās terminus un droši vien tos jau izmanto praksē. Tomēr, precīzu un skaidru pārdošanas sistēmu praktizē tikai nedaudzi pārdevēji. Maikls Bengs ir cilvēks, kurš, izmantojot savu plašo, ilggadīgo pieredzi pārdevēja darbā, ir tūkstošiem pārdevēju un vadošo pārdošanas darbinieku sniedzis iespēju pielietot precīzu un caurskatāmu pārdošanas sistēmu savos uzņēmumos.

Мaikls Bengs - starptautiskas uzņēmējdarbības konsultants ar 30 gadu privātās dažādu preču un pakalpojumu pārdošanas uzņēmējdarbības pieredzi. Titula „Labākais pārdevējs pasaulē, 90-tie gadi”. Kā „Starptautiskās pārdošanas skolas” (Lielbritānija) dibinātājs Maikls Bengs ir izstrādājis speciālu apmācības autorprogrammu pārdevējiem un tiem, kuri vada pārdevēju darbu. Konsultāciju uzņēmuma „Personal & Business Consulting” īpašnieks, apmēram 10 gadus ir lielā mērā profesionāls uzņēmējdarbības konsultants pārdošanas jomā, viens no vispieprasītākajiem konsultantiem pārdošanas jomā Eiropā. Viņa nodarbībās piedalās vairāki tūkstoši profesionālu menedžeru no dažādām uzņēmējdarbības jomām. M. Bengs regulāri vada apmācības uzņēmējiem Lielbritānijā, ASV, Japānā, Austrālijā, visās lielākajās Eiropas pilsētās, tai skaitā arī Latvijā.

Septembrī Rīgā Maikla vadībā notiks apmācības „Efektīva pārdošana”.

    Apmācības rezultātā iegūsiet:
  • Precīzu universāli un profesionāli veiktu pārdošanas darījumu tehnoloģiju
  • Personāla motivācijas paaugstināšanu, personāla vēlmi un tiekšanos sasniegt rezultātu
  • Uzņēmuma pārdošanas apjomu paaugstināšanos (vidēji par 15%-20%)
  • Klientu apkalpošanas līmeņa paaugstināšanos uzņēmumā

    Apmācību programmā ietilpst:
  • Paši svarīgākie pārdošanas principi un stratēģija;
  • 5 precīzi pārdošanas stratēģijas soļi;
  • Veiksmīgie labāko pārdevēju darījumi;
  • Dažādi pircēju tipi un paņēmieni darbā ar tiem;
  • Kā kļūt par profesionālāku pārdevēju;
  • 4 soļi iebildumu noregulēšanai;
  • Kā tikt galā ar cenas problēmu un citiem problemātiskiem iebildumiem;
  • Precīza pārdevējam izmantojama plūsmas shēma;
  • Savas kā pārdevēja pašpārliecības paaugstināšana;
  • Pārdošanas vadība;
  • Pārdošanas nodaļu vadība;
  • Noslēpumi un prasmes, kas attiecas uz efektīvu darbu ar VIP klientiem;
  • Un daudz kas cits….

Mūsu apmācība ir vērsta uz tādas preču un pakalpojumu pārdošanas sistēmas ieviešanu uzņēmumā, kas dod iespēju, neskatoties uz konkurenci, ne tikai daudz un dārgi pārdot, bet arī radīt labāko reklāmas veidu – labu slavu. Un ko saka par mums…

No iepriekšējo Maikla vadīto semināru dalībnieku atsauksmēm:

«Maikla Benga vadītais seminārs sniedz vairāk nekā Deila Karnegi un Napoleon Hila sējumi kopā, pat ja būsiet tos iemācījies no galvas»

«Tas ir vairāk nekā vienkāršs seminārs, apmācība vai prasmju pilnveidošana. Pēc semināra tu vienkārši vairs nespēj slikti pārdot!»

«Starptautiskais uzņēmējdarbības pasniedzējs Maikls Bengs savā seminārā "Кā viegli un ātri pārdot" visiem pieejamā veidā sniedz vissvarīgākos, katram visnepieciešamākos pārdošanas instrumentus. Tie ir viegli saprotami un ērti izmantojami».

«Viņš brīnišķīgi apmāca, kā kļūt par veiksmīgu pārdevēju un iemantot laimīgus pircējus. Neparasti augsti izteikts apmācību emocionālais tonis semināra dalībniekiem sniedz ilglaicīgu pozitīvu lādiņu. Rodas vēlēšanās nekavējoties ķerties klāt pie sava pārdevēja darba izmantojot seminārā iegūtos pārdošanas paņēmienus».

«Seminārs paredzēts gan pārdevējiem, gan arī to vadītājiem, neatkarīgi no sagatavotības līmeņa un zināšanām. Maikls sniedz daudz jauna un interesanta, izveido no klausītājiem pavisam jaunus cilvēkus».

Apmācības no 24. līdz 25. septembrim notiks Rīgā. Papildus informāciju iespējams saņemt pa tālruņiem 7176411, 9229929 vai adresē: www.trainings.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!