Foto: Shutterstock
Dzīve ir svētki un nav nemaz jāmeklē iemesls, lai kādu apdāvinātu ar ziedošu pārsteigumu, it īpaši pavasara gaidās, kad arvien vairāk parādās aromātiski pavasara ziedi un krāšņākas krāsas ziedu kompozīcijās. Ikdienas steigas un laika trūkuma dēļ, apdāvināšana ar ziediem, iespējams, nedaudz atstāta novārtā, taču nepelnīti – iepriecināt kādu ar ziedošu sveicienu var pat tad, ja dāvinātājs atrodas otrā pasaules malā.

Situācijās, esot tālu prom no gaviļnieka vai laika trūkuma dēļ nespējot klātienē apsveikt kādu ar ziediem, palīdzēs Zieduveikals.lv, kas vienmēr operatīvi nodrošina kvalitatīvu ziedu piegādi kaut tanī pašā dienā Rīgā un visā Latvijā (Daugavpils, Liepāja, Jūrmala, Jelgava, Rēzekne, Ventspils, Jēkabpils, Valmiera, un citviet).

Grūti iedomāties dzimšanas vai vārda dienu, izlaidumu, kāzu jubileju, kādu sasniegumu svinēšanu bez ziediem un apdāvināšanas ar ziediem, un no šīs tradīcijas nudien nevajadzētu atteikties. Neatkarīgi no tā, kādiem nolūkiem nepieciešami ziedi un kur atrastos pats dāvinātājs, jebkuru ziedu kompozīciju, pavasara puķu pušķi vai rožu klēpi ''Ziedu veikals'' var piegādāt saņēmējam tieši rokās. Pārsteigums un neviltos prieks par šādu sūtījumu būs garantēts, tāpēc izvēlies tīkamāko ziedošo sveicienu un pārsteidz kādu!

Iegādājoties ziedus Zieduveikals.lv, pieredzējušās floristu rokas parūpēsies par skaistāko noformējumu un svaigāko ziedu salikumu katra gaumei, savukārt prasmīgie ziedu kurjeri ar smaidu uz lūpām un dāsnām rokām nogādās ziedus saņēmēja drošajās rokās. Pēc vēlēšanās ziediem var pievienot arī apsveikuma kartīti.

Starp citu, ja papildu ziediem vēlies saņēmēju iepriecināt ar kādu dāvanu, arī par to var parūpēties Zieduveikals.lv meistari, piedāvājot visai plašu dāvanu klāstu dažādām dzīves situācijām, tāpēc pat aizņemtākajās dienās pāris minūšu laikā var noorganizēt pārsteigumu. Vairāk par ziedu piegādi un iespējām apdāvināšanā uzzini šeit www.zieduveikals.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!