Foto: Publicitātes foto
Mūsdienīgajā un sarežģītajā pasaulē zināšanas par finansēm var uzlabot tavu dzīves kvalitāti, lai tā būtu bez problēmām un stresa.

Zināšanas par finansēm – tā ir spēja saprast, kas ir nauda un kā tā strādā. Ja runājam no praktiskās puses, tad zināšanas par finansēm nozīmē saprast to, kā pārvaldīt naudu: jāiemācās apmaksāt savus rēķinus, atbildīgi saņemt un atlikt naudu, kā arī – kur un kāpēc investēt.

Zināšanas par finansēm var uzlabot jūsu dzīves kvalitāti un paaugstināt veselības, laimes un pārliecības sajūtu. Pieņemot pareizus lēmumus, kas saistīti ar naudu, mēs varam dzīvot tādu dzīvi, kādu vēlamies. Ja jūs neiemācīsieties pārvaldīt savas finanses, iespējams, iztērēsiet lielāko savu dzīves daļu, dzēšot parādus, tā vietā, lai baudītu finanšu harmoniju, kuru jūs iegūtu, ja pieņemtu prātīgus finanšu lēmumus.

Un tas nav tik sarežģīti, kā var šķist. Izmantojot SPARQ finanšu platformu, jūs redzēsiet pilnu ainu savām finansēm un zinot to, pieņemsiet apdomīgākus finanšu lēmumus. Jūs varat pilnībā kontrolēt savas finanses, izmantojot informatīvo sadaļu, lai pārvaldītu savus tēriņu ieradumus, iestatītu personīgo izmaksu ierobežojumus, kā arī, katru mēnesi atliktu daļu no saviem ietaupījumiem.

Izmantojot spēles elementus (aplikācijas elementi, kas balstīti mūsdienīgā pieredzē), jūs iegūsiet zināšanas par finansēm.

SPARQ – personālā finanšu platforma, kuru izstrādāja "mileniāļu" paaudze "mileniāļiem" un "gen-Z", lai palīdzētu viņiem saprast sarežģīto finanšu pasauli, kurā mēs dzīvojam.

Ar platformas palīdzību lietotāji kļūs zinošāki finansēs un izmantos ar to saistītās priekšrocības.

SPARQ ir jaunās paaudzes banka, kas apvieno sevī tradicionālo banku pakalpojumus un platformu, kas optimizē jūsu finanses.

Pirmkārt, pateicoties uzņēmuma sadarbības partneriem, kas piedāvā mūsu klientiem Eiropas IBAN kontu, jūs varat veikt bezmaksas un tūlītējus maksājumus visā Eiropas Savienībā un, izmantojot debetkarti, SPARQ VISA Card, iespējams veikt norēķinus (visur, kur pieņem VISA maksājumus).

Otrkārt, SPARQ piedāvā loģiski uztveramu kontroles sadaļu, kura ļauj ne tikai pārskatīt detalizētu tēriņu analīzi, bet arī iestatīt limitus, kas palīdzēs samazināt jūsu izdevumus.

Treškārt, aplikācija izmanto lielu daudzumu spēles elementu, kas palīdzēs optimizēt jūsu finanšu ieradumus un paaugstināt zināšanas, iesaistot lietotāju personīgajos izaicinājumos.

SPARQ platforma tiek regulāri pilnveidota un lielākā daļa funkciju būs pieejamas šī gada vasarā. Saviem pirmajiem klientiem uzņēmums piedāvā īpašas priekšrocības – speciāla dizaina izstrādātu bezmaksas SPARQ VISA karti un iespēju ātrāk uzkrāt caur spēles elementiem SPARQ iekšējo valūtu Qpoints, ko varēs izmantot nākotnē.

Lai vairāk uzzinātu par SPARQ un piedāvātajām priekšrocībām, kā arī pārbaudītu savas finanšu zināšanas, mēs piedāvājam jums izpildīt finanšu testu.

Uzziniet jau šodien, kā jūs varat pārvaldīt savas finanses!

Lejupielādes saites:

Appstore - https://apps.apple.com/lv/app/sparq/id1487955577

Google Play - https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.sparq.m

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!