Foto: Publicitātes foto

Nekustamo īpašumu attīstītāja "Ādažu nami" piedāvājumu portfelis ir daudzveidīgs – dzīvokļi, privātmājas, telpas noliktavām, birojiem, tirdzniecībai un ražošanai, kā arī apbūves zemes, kas piemērotas nelielu privātmāju vai vasarnīcu būvniecībai. "Ādažu namu" jaunākais veikums ir dvīņu mājas Vēja ielā, kuru pircējiem šobrīd tiek piedāvāts īpaši unikāls bonuss – iespēja iegādāties jaunu, pilnas apdares dzīvokli Ādažu centrā, pilnībā renovētā mājā, par to maksājot tikai vienu eiro!

Piedāvājuma galvenais objekts – dvīņu mājas atrodas ādažnieku iecienītās Vējupes krastā. Māju pircēji iegūs arī pavisam īpašu dāvanu – personīgo laivu piestātni. Ēkām ir mūsdienīgs dizains, kvalitatīvi apdares materiāli, plašs pagalms un sakopta, apzaļumota teritorija. Šie ir tikai daži no priekšnosacījumiem, kam projekta attīstītājs īpaši pievērsis uzmanību. Ēkas ir veidotas tā, lai radītu mājīgumu un ikdienas ērtības tieši ģimenēm – gan ādažniekiem, kas lūko pēc plašākas un mūsdienīgākas mājvietas, gan jebkuram, kas vēl tikai plāno un sapņo dzīvot zaļā vidē ārpus pilsētas, bet vēl nav atradis savu īsto īpašumu.

Katras mājas platība ir 268 m2, tajā ir divi stāvi: pirmajā stāvā izvietotas trīs guļamistabas, dzīvojamā istaba un virtuve, divas vannas istabas un saimniecības telpa. Otrajā stāvā ieplānota atpūtas telpa, vannasistaba, kā arī telpa ar izeju uz terasi, ko pēc klienta vēlēšanās var izmantot kā vēl vienu guļamistabu. Savlaicīgi rezervējot ēku, pircējam ir iespēja pielāgot plānojumu savām vēlmēm. Katra māja tiek būvēta uz 1200 m2 liela zemes gabala un izvietota tā, lai īpašniekam pavērtos skats uz dārzu un upi, tādējādi ļaujot ģimenei pilnvērtīgi un harmoniski baudīt mājās pavadīto laiku. Ēkām pieejamas visas pilsētas komunikācijas, tajā skaitā gāzes apkure.

Vēja ielas projektu plānots nodot ekspluatācijā 2020. gada rudenī. Vairāk par īpašo piedāvājumu uzzini www.adazunami.lv vai sazinoties ar SIA "Ādažu Nami" pārstāvjiem.

Privātmāja Vējupes krastā būs piemērota ģimenēm ar bērniem, savukārt dzīvoklis Ādažu centrā būs lieliska dāvana vecvecākiem, kas vēlētos pārcelties tuvāk bērniem un mazbērniem uz zaļu vidi ārpus lielpilsētas. Dzīvokli Ādažu centrā var izmantot arī kā īpaši izdevīgu investīciju objektu. Ņemot vērā būtisko pieprasījumu pēc īres dzīvokļiem Ādažos, šādi iespējams nodrošināt sev papildu ienākumus. Ar laiku dzīvoklis var kļūt par mājokli bērniem, patstāvīgu dzīvi uzsākot.

Šāds piedāvājums ir kas nebijis Latvijas nekustamo īpašumu tirgūpērkot ģimenes māju pie upes, pircējs papildus saņem arī atsevišķu, jaunu dzīvokli Ādažu centrā.

Pasteidzies – šobrīd ir pieejami tikai divi privātmājas un dzīvokļa komplekti, un šis piedāvājums ir spēkā līdz gada beigām!

Tas viss pieejams Ādažos – Pierīgas pilsētā, kas pārsteidz ar strauji augošu iedzīvotāju skaitu un attīstības tempiem. Ilgi nav jāmeklē iemesli, kāpēc ne tikai nekustamo īpašumu attīstītāji par savu projektu lokāciju izvēlas tieši Ādažus, bet arī rīdzinieki arvien biežāk lūkojas šīs apdzīvotās vietas virzienā - pilsētas cienīga infrastruktūra ("Ģimenei draudzīgākā pašvaldība 2019" Rīgas plānošanas reģionu pašvaldību grupā), uzņēmējdarbību veicinoša, atbalstoša vide, zaļš un sakopts pilsētas centrs, kas apbalvots ar Latvijas Ainavu arhitektūras balvu, dabas tuvums (Gauja, meži, 8 ezeri, jūra 10 minūšu brauciena attālumā), teicamas izglītības iespējas (viena no modernākajām sākumskolām Baltijā), sporta, izklaides un kultūras baudīšanas iespējas. Un svarīgi – lieli plāni nākotnei!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!