Foto: Publicitātes foto
Studijas angļu valodā, starptautiska studiju vide, konkurētspējīgs LL.M grāds - nāc studēt Rīgas Juridiskās augstskolas maģistrantūrā!

Dibināta 1998.gadā, Rīgas Juridiskā augstskola (RJA) ir kļuvusi par atspēriena punktu daudzu absolventu karjerā kā tiesību, tā diplomātijas un biznesa jomās.

"Absolvēju RJA ar izcilību 2011.gadā, iegūstot maģistra grādu spēcīgā starpdisciplinārā programmā "Tiesības un finanses". Atsaucot atmiņā studiju laiku, pats svarīgākais bija Latvijas un ārvalstu pasniedzēju augstā profesionālā kvalifikācija. Es ieteiktu studijas Rīgas Juridiskajā augstskolā ikvienam, kurš vēlas iegūt izglītību, kas pārsniedz Latvijas vidējo līmeni," stāsta Reinis Bērziņš, valsts attīstības finanšu institūcijas Altum valdes priekšsēdētājs.

Maģistra programma Tiesības un finanses ir viena no piecām starpdisciplinārajām maģistra programmām, ko šogad piedāvā Rīgas Juridiskā augstskola. RJA var iegūt LL.M grādu Starptautiskajās un Eiropas tiesībās, Eiropas Savienības tiesībās un politikā, Tiesībās un finansēs, Starptautiskajās publiskajās tiesībās un cilvēktiesībās, kā arī jaunā maģistra programmā Tehnoloģiju tiesības, kas ir vienīgā šāda LL.M programma reģionā un pirmos studentus uzņēma šajā mācību gadā.

Šī programma fokusējas uz mūsdienu tehnoloģisko sasniegumu, tādu kā digitalizācija, finanšu rīki, u.c., tiesību aspektiem. Sniedzot studentiem prasmes, kas nepieciešamas, lai veiksmīgi orientētos sarežģītajā regulējumu vidē, programma Tehnoloģiju tiesības piedāvā inovatīvu un konkurētspējīgu maģistra grādu strauji augošā specializācijas jomā.

"Augstu novērtēju studijas šajā programmā, tās dod man zināšanas, kuras es katru dienu varu pielietot savā darbā," stāsta Ellina Logacheva, maģistra programmas Tehnoloģiju tiesības studente.

Pielaiko savu maģistra programmu

Uzzināt vairāk par maģistra programmām un Rīgas Juridisko augstskolu varēs RJA Maģistra programmu atvērto durvju dienās tiešsaistē.

2.jūlijā plkst 16:00 – Tehnoloģiju tiesības.

Jums būs iespēja satikt Tehnoloģiju tiesību maģistra programmas iedvesmotāju, RJA pasniedzēju Ingrīdu Kariņu-Bērziņu, RJA viespasniedzēju, Leidenes universitātes profesoru Marku Leiseru, kā arī RJA Maģistra programmu direktoru Waleed Gumaa un saņemt atbildes uz jūs interesējošiem jautājumiem.

Vairāk informācijas un ŗeģistrācija šeit:

3.jūlijā plkst 10:00 – Starptautiskās un Eiropas tiesības, un Starptautiskās publiskās tiesības un cilvēktiesības.

Jums būs iespēja satikt RJA profesori, Satversmes tiesas priekšsēdētāju Inetu Ziemeli, kā arī programmas studentus.

Vairāk informācijas un reģistrācija šeit:

9.jūlijā plkst 16:00 – Eiropas Savienības tiesības un politika.

Jums būs iespēja satikt RJA profesori, Ārlietu ministrijas Starptautisko organizāciju un cilvēktiesību departamenta direktori, bijušo Latvijas vētstnieci Nīderlandē, Beļģijā un Luksemburgā, Dr. Ilzi Rūsi, RJA pasniedzēju Dr. Žanetu Mikosu, RJA studentus, u.c.

Vairāk informācijas un ŗeģistrācija šeit:

Vairāk par RJA programmām iespējams uzzināt šeit:

Uzņemšana RJA programmās jau sākusies

Uzņemšana visas Rīgas Juridiskās augstskolas maģistra un bakalaura programmās jau ir sākusies – uzziniet vairāk par nosacījumiem šeit

Pieteikšanās atvērta līdz 31.jūlijam. Pieteikšanās: https://apply.rgsl.edu.lv/

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!