Foto: Publicitātes foto
Šā gada 3. oktobrī, Rīgā būs iespēja baudīt lieliskā un aizraujošā Spānijas kolektīva "Los Vivancos" dejas izrādi - šovu "Aeternum" ("Mūžība"). "Los Vivancos" – tie ir septiņi brāļi, kuriem jau no bērnības piemīt izcili talanti – viņi gan dzied, gan dejo, gan spēlē dažādus mūzikas instrumentus. Publiku vienmēr sajūsmina viņu aizrautīgais temperaments.

Brāļi dzimuši Spānijā, Barselonā un kļuvuši pazīstami jau pusaudža vecumā. Viņi sāka dejot, jau būdami bērni. Puiši bija izdomājuši savu numuru – tā bija deja ar akrobātikas elementiem, kas strauji iekaroja publikas atzinību. Par viņu talantu uzzināja visa Spānija un brāļu priekšnesumi ar sajūsmu tika uzņemti arī citviet Eiropā. Īpašu atzinību viņi izpelnījās par izcilu priekšnesumu kvalitāti.

"Los Vivancos" dalībnieki ieguvuši lielisku izglītību labākajās mācību iestādēs, kuru prestižs pasaulē ir neapstrīdams. Pirms izveidot apvienību "Los Vivancos", puiši krājuši pieredzi un slīpējuši savu meistarību, iekļaujot savos priekšnesumos dažādu tautu un kultūru muzikālās tradīcijas.

2004. gadā pasaule ieraudzīja izcilu izrādi – septiņu brāļu apvienības "Los Vivancos" flamenko šovu, kas jau no parādīšanās brīža iekaroja klausītāju un skatītāju sirdis un joprojām sajūsmina ļaudis visā pasaulē.

Izrāde "Aeternum" ("Mūžība"), ar kuru apvienība "Los Vivancos" šobrīd ceļo pa visu pasauli un oktobra sākumā ieradīsies arī Rīgā - sastāv no dejas, cirka un teātra elementiem. Tajā lieliski savijas flamenko, mūsdienu balets, akrobātikas un cīņas mākslu elementi. Izrādē ir daudz vizuālo efektu un interesantu skatuves risinājumu. "Aeternum" - tas ir stāsts par labo un ļauno, metafora par nemirstību, ko cilvēkam dāvā māksla. Eņģeļi, dēmoni, vampīri, mūzika, deja, cīņas un maģija – tas ir talantīgo brāļu lolojums, kas skatītājus ievedīs noslēpumainā brīnumu pasaulē.

Izrādes mākslinieciskais konsultants – "Cirque du Soleil" izrāžu scenāriju autors un režisors, dramaturgs, horeogrāfs Danielle Finci Paska. Starp viņa daudzajiem izcilajiem darbiem var minēt 2006. gada Turīnas Olimpisko spēļu noslēguma ceremoniju, kuru ar sajūsmu novērtēja simtiem miljonu televīzijas skatītāju visā pasaulē. Viņa kontā arī izrādes "Migla", "Lietus", ko cirka "Eluaz" un teātra "Sunil" izpildījumā novērtējuši skatītāji visā pasaulē. Šie projekti izceļas ar dziļu un patiesu cilvēcību, garīgumu un joprojām dzīvo uz pasaules zināmākajām skatuvēm.

Mūzikas autori ir paši brāļi "Los Vivancos", bet tās aranžējumi un orķestra pavadījums ietilpst lieliskā komponista Fernando Velaskēza kompetencē. Viņš ir skaņu celiņu autors tādām pazīstamām kinolentēm kā "Patversme" ("El Orfanato"), kas nominēta Goijas prēmijai kā labākais kino skaņas celiņš un "Džūlijas acis" (" Los Ojos de Julia"). Izrādes "Aeternum" muzikālajā partitūrā lieliski sadzīvo gan flamenko, gan roka, klasiskās mūzikas un kino mūzikas elementi, kuru iespēlējis Budapeštas simfoniskais orķestris.

"Los Vivancos" ir bijuši īpašie viesi un horeogrāfi Milenas Farmeres (Mylen Farmer) šovā "Avant Que Lombre", arī populārajā Sanremo festivālā kopā ar Lolu Ponco (Lola Ponco) un Džio (Gio). 2008. gadā brāļi pamanījās iegūt veselas divas princeses Stefānijas balvas pasaules cirka festivālā Montekarlo, bet viņu šovu "Dejas ar zvaigznēm" Losandželosā noskatījās vairāk nekā 35 miljoni cilvēku. Savukārt 2009. gadā "Los Vivancos" kļuva par Meksikas šova "Las Lunas Awards" uzvarētājiem nominācijā "Labākais oriģinālais šovs".

Iepazīstieties – "Los Vivancos" – brāļi Ārons, Džošua, Žozē, Izrails, Jūda, Kristo un Eliass! Viņu galvenais runasvīrs un pārstāvis ir Eliass. Viņš tiekas ar žurnālistiem un pārstāv "Los Vivancos" ģimeni preses konferencēs. "Los Vivancos" – tā ir brīnišķīga flamenko, baleta, cirka, teātra un mūsdienu dejas savienība! Viņu uzvedumiem piemīt dzīva, pat spridzinoša enerģētika, kas skatītājos izraisa visspilgtākās emocijas. "Los Vivancos" uz skatuves ir ne tikai īsti saimnieki, bet Dievi!

Tiekamies oktobrī Rīgā!

Biļetes uz šovu visās biļešu Serviss kasēs.

Vairāk informācijas: www.gastroli.top

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!