Foto: Publicitātes foto
Nē, tomēr tautas gudrība par ragaviņu gatavošanu vasarā, bet ratu gatavošanu ziemā vēl nav novecojusi! Neskatoties uz to, ka jau sen nomainījām ratus pret ātru virszemes, ūdens un gaisa transportu, princips paliek nemainīgs: tālredzīgi cilvēki vienmēr iegūst vairāk! Tai skaitā arī organizējot savu vasaras atvaļinājumu. Savlaicīgi izvēloties savu sapņu maršrutu, jums būs iespēja doties lieliskā, neaizmirstamā ceļojumā uz jebkuru zemeslodes punktu par daudz zemākām izmaksām, salīdzinot ar to summu, kuru jums nāktos samaksāt, ja sāktu organizēt savu atvaļinājumu 2–3 mēnešus pirms došanās ceļā.

Kā tas ir iespējams? — jautāsiet jūs. Atbildēsim: visa "sāls" slēpjas iepriekšpārdošanas akcijas priekšrocībās. Pieredzējuši ceļotāji jau sen izmanto šīs lieliskās priekšrocības. Piemēram:

  1. Ceļojumi tiek piedāvāti par pašām zemākajām cenām – ar atlaidēm līdz pat 50 %! Tomēr, atšķirībā no pēdējā brīža piedāvājumiem, kas sniedz ceļotājam iespēju ietaupīt, bet liedz izvēlēs iespējas, piekrītot tam, kas ir palicis, iepriekšpārdošanas akcija sniedz klientam maksimālu brīvību! Ir iespējams izvēlēties izlidošanas datumu un vietu lidmašīnā. Ceļotāji var izvēlēties konkrētu kūrortu, viesnīcu ar noteiktu zvaigžņu skaitu, ēdināšanas veidu, laika pavadīšanas iespējas un pat skatu pa viesnīcas logu. Tas viss ar milzīgām atlaidēm!
  2. Iepriekšpārdošanas akcijas pirmajā posmā tūroperatori nodrošina ne vien iespaidīgas atlaides, bet sniedz arī zemākās cenas garantiju. Tas nozīmē to, ka, ja operators pēkšņi nolems izsludināt akciju, un ceļojumi, kas agrās rezervācijas brīdī tika pārdoti par 500 eiro, tiks pārdoti par 400 eiro, klientam tiks atmaksāta 100 eiro starpība!
  3. Un tas nemaz nav viss! Iepriekšpārdošanas akcijas pirmajā posmā, kas rit līdz decembra beigām, ir ne vien lielākās atlaides (līdz 50 %), bet arī pati mazākā pirmā iemaksa, sākot no 69 eiro par cilvēku, nevis 20 % no ceļojuma kopējās cenas, kā tas ir parasti!!!

Tagad iedomāsimies, ka atpūsties dodaties kopā ar ģimeni vai draugiem. Tas nozīmē, ka iepriekšpārdošanas akcijas priekšrocības ir jāreizina ar cilvēku skaitu, kas dodas ceļojumā. Izdevīgi? Un vēl kā!

Tagad parunāsim par to, kur doties. Būsim atklāti, jautājums nav no vieglākajiem, jo tūrisma aģentūra "Begonija" jau šodien piedāvā milzīgu vasaras galamērķu skaitu. Vienkāršākais risinājums ir piezvanīt mums, tūrisma aģentūrai "Begonija", un pastāstīt par visām savām vēlmēm, norādot aptuveno atvaļinājuma datumu vai vēlamo virzienu, bet pietiks arī, ja nosauksiet tikai jūsu budžetu. Tas arī viss! Mūsu konsultanti sagatavos jums ne vien individuālu piedāvājumu, ņemot vēra jūsu vēlmes un finanšu iespējas, bet arī palīdzēs ar izvēli un sniegs izsmeļošu informāciju, tai skaitā informāciju par konkrētā kūrorta pludmales kvalitāti vai WiFi pieejamību viesnīcā.

Ceļojumu un atpūtas galamērķu izvēle ir ļoti plaša, sākot ar slaveniem un populāriem kūrortiem, par kuriem ir dzirdējis ikviens, bet daudzi jau ir pabijuši, līdz lieliskiem gaidāmās sezonas jaunumiem:

  • Turcija (Antālija, Kemera, Alanja, Beleka, Side, Marmarisa, Bodruma)
  • Grieķija (Krēta, Rodosa, Korfu, Peleponēse, Halkidiki, Lutraki)
  • Kipra (Larnaka, Limasola, Aija-Napa, Protarasa, Pafosa)
  • Bulgārija (Burgasa, Saulainas krasts, Obzora, Pomorija, Varna, Zelta smiltis, Albena)
  • Itālija (Sicīlija, Sardīnija, Lido di Ezzolo, Bari, Rimini, Marke)
  • Spānija (Kosta Brava, Kosta Dorada, Maljorka, Kosta del Sol)
  • Portugāle (Lisabonas Rivjēra, Algarve, Madeira)
  • Horvātija (Rieka, Dubrovnika, Splita)
  • Melnkalne
  • Malta
  • Tunisija (Hammameta, Mahdija, Mastira, Sussa)
  • Maroka (Agadira)
  • Krievija (Soči)

Patīkama ziņa: vasaras ceļojumu klāstā ir atgriezušies ceļojumi uz Tunisiju (Hammameta, Mahdija, Monastira, Sussa), kā arī ir pieejami jauni maršruti. Tie ir:

  • Maroka (Agadira) – vieta, kur jūs sagaida pasakainā Arābu nakšu pasaule – komfortablas viesnīcas un apburošas pludmales, pilis ar eksotiskiem parkiem un dārziem, austrumu tirgi un brīnumainā daba,
  • Lisabonas Rivjēra (Portugāle), kas paliks jūsu atmiņā ar iespaidīgiem vēstures un kultūras pieminekļiem, plašām dienas un nakts izklaides iespējām, pasakaini gardu virtuvi un neparasti skaisto dabu,
  • Malaga (Spānija) – skaistā ostas pilsēta grimst zaļumos un ziedos, kūrorts ar lieliskām pludmalēm, izsmalcinātām viesnīcām un vētrainu nakts dzīvi, kā arī īsta paradīze iepirkšanās mīlētājiem,
  • Soči (Krievija) – kūrorts ir slavens ar savām pludmalēm Melnās jūras piekrastē, ārstniecisko subtropu klimatu, apburošo dabu, kā arī plašām izklaides iespējām, kas dāvās spilgtus iespaidus.

Vēl mēs piedāvājam divus aizraujošus ceļojumu virzienus, vasaras sezonas jaunumus – Pelopenēsa un Marke! Īsumā par katru no tiem.

Peloponēsa ir Grieķijas kontinentālās daļas vistālāk dienvidos esošais reģions, kas, bez pārspīlējumiem, ir viens no skaistākajiem – pasakainas ainavas, siltā un tīrā jūra, augu daudzveidība, citrusu koku aromāts un, protams, milzīgs skaits apskates vietu – Poseidona un Dēmetras tempļi, senās Mikēnas, Sparta un Olimpija, Korinfa, Delfi. Jau pats nosaukums "Peloponēsa" liek domāt par senatni, leģendām un mītiem! Šeit tūristus sagaida lieliskas viesnīcas, daudzas kafejnīcas un restorāni, kur ir iespējams izbaudīt īsto grieķu virtuvi, kā arī draudzīgie un viesmīlīgie vietējie iedzīvotāji...

Ne mazāk baudas jums sagādās atpūta Markē – Adrijas jūras piekrastes reģionā. Arī šeit viss ir burtiski vēstures piesātināts, seno grieķu, romiešu, gotu, bizantiešu un citu tautu, kas valdīja pār šo zemi dažādos laikmetos, mantojums. Ceļojums uz Markes reģionu ir ieteicams ne tikai vēstures mīļotājiem, jo reģions ir plaši pazīstams ar lieliskiem kūrortiem! Piemēram, Askona ir visā pasaulē zināms balneoloģijas kūrorts. Lieliska atpūta jūs sagaida Pezāro, Fano, Riminī un Senigālijas kūrortos, bet 13 kilometrus garo kūrortu zonu šeit dēvē par Samta pludmali (Spiaggia di Velluto). Un, protams, Markes kūrortu lepnums – San Benedetto del Tronto un tās palmu aleja, ko veido 7000 koku gar krasta līniju...

Sekot visiem jaunumiem, aktuāliem piedāvājumiem, akcijām, interesantai informācijai par kūrortiem utt., jūs varat mūsu lapās sociālajos tīklos "Facebook" https://www.facebook.com/Begonija un "Instagram" http://instagram.com/begonija.travel.

Iepriekšpārdošana rit pilnā sparā!

Vērsieties pie mums ar jebkāda veida jautājumiem par rezervācijām, kā arī kopumā par iespēju doties neaizmirstamā ceļojumā uz jebkuru zemeslodes punktu!

Mūsu kontakti:
Tālrunis: (+371) 67-315-800
E-pasts: info@begonija.lv
Adrese: Brīvības iela 64, Rīga, LV-1011, Latvija
Darba laiks
- Pirmdiena – piektdiena: no 9.30 līdz 18.30
- Sestdiena – no 10.30 līdz 15.30
Facebook: https://www.facebook.com/Begonija
Instagram: http://instagram.com/begonija.travel

Piepildiet savu sapni par ideālu atvaļinājumu jau tagad!
"Begonija"visi sapņi piepildās!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!