Foto: Elis.com
Sena patiesība, kas atkal aktualitāti ieguva pēdējos pāris gadus – rokas ir jāmazgā bieži un rūpīgi! Regulāra roku higiēna palīdz mazināt netīrumus un baktērijas uz plaukstām, tādējādi samazinās to daudzums arī uz durvju rokturiem un citām virsmām, kurām regulāri pieskaramies. Tas ir būtiski – regulāra roku higiēna pasargā ne tikai pašu, bet arī pārējos uzņēmuma darbiniekus un apmeklētājus.

Kā nodrošināt roku mazgāšanu un augstāku higiēnas līmeni uzņēmumos un vietās, kur ir regulāra cilvēku plūsma? "Elis" piedāvā izmantot tādu higiēnas risinājumu kā putu ziepju dozators, lai roku mazgāšana darbiniekiem būtu ērta un efektīva, bet uzņēmējiem – ekonomiski izdevīga. Šādi dozatori ir gan estētiski, iederoties jebkurā interjerā, gan arī higiēniskāki, jo ir pieejams dozators ar kustības sensoru, kam nav jāpieskaras. Lasiet tālāk, lai noskaidrotu vairāk!

Arī roku higiēna var būt mūsdienīga

Lai roku mazgāšana būtu efektīva, labierīcību apmeklētājiem jānodrošina pieeja gan ūdenim, gan ziepēm. Vislabākais veids, kā ērti un efektīvi nomazgāt rokas sabiedriskās vietās, ir izmantot tieši putu ziepes, kas pildītas mūsdienīgā dozatorā. Tāpat kā lielākā daļa "Elis" produktu, arī putu ziepju dozators pilda vairākas lietotājam un uzņēmējam svarīgas funkcijas vienlaikus:

  • Tas padara ērtu un higiēnisku ziepju paņemšanas procesu.
  • Tas ekonomē resursus, jo izsniedz tieši tik daudz ziepju putu, cik nepieciešams, lai vienā mazgāšanas reizē tiktu nodrošināta pilnvērtīga roku higiēna – ne mazāk un ne vairāk. Viena dozatora uzpilde nodrošina 1250 roku mazgāšanas reizes.
  • Tam ir sudraba jonu pārklājums, kas pasargā no baktēriju vairošanās.
  • Tiek sniegta iespēja izvēlēties piemērotāko putu ziepju aromātu – no maigas smaržas līdz pat neitrālai (bez smaržas).
  • Ierīcē iestrādāts mehānisms, kas novērš ziepju pilēšanu, rūpējoties par to, lai resursi netiktu tērēti nelietderīgi.
  • Visi ziepju dozatori ir izgatavoti no triecienizturīgas ABS plastmasas.

Piedāvājumā ir divu veidu ziepju dozatori – mehāniskais un automātiskais ar kustības sensoru. Dozators ar sensoru darbojas ar baterijām un dozē ziepes, kad ierīcei pietuvina plaukstas, tādējādi roku mazgāšana kļūst daudz ērtāka un higiēniskāka par ierastajiem roku mazgāšanas veidiem. Jāatzīmē, ka dozators ar sensoru ir īpaši piemērots vietās ar lielu cilvēku plūsmu. Lai izvēlētos savā uzņēmumā šādu mūsdienīgu higiēnas aprīkojumu, nav nepieciešamas lielas investīcijas, jo ziepju dozatorus iespējams nomāt.

Higiēnas aprīkojuma noma un tās priekšrocības

Izvēloties nomas pakalpojumu, higiēnas aprīkojums uzņēmumam tiks piedāvāts atbilstoši labierīcību noslodzei un specifiskām vajadzībām. Pārdomātais aprīkojuma dizains un plašā krāsu izvēle "Elis" higiēnas ierīcēm ļaus iederēties jebkuras telpas interjerā.

Pēc aprīkojuma uzstādīšanas uzņēmuma telpās tiek izveidots grafiks, saskaņā ar kuru "Elis" servisa pārstāvis ierodas pie jums, lai papildinātu higiēnas preces un pārbaudītu, vai uzstādītais aprīkojums funkcionē precīzi un kvalitatīvi. Regulāra ierīču pārbaude nodrošina, ka putu ziepju dozators vai citi "Elis" higiēnas produkti vienmēr ir uzpildīti, labi funkcionē un pieejami darbiniekiem vai apmeklētājiem ik dienu.

Foto: Elis.com

"Elis" higiēnas servisa piedāvājums

"Elis" higiēnas servisā tiek iekļauts viss, lai atslogotu uzņēmuma darbiniekus no rūpēm par higiēnas preču nodrošināšanu labierīcību telpās:

  • "Elis" darbinieki konsultē klātienē – sākot ar konkrētā higiēnas aprīkojuma nepieciešamību, ierīces krāsas izvēli un beidzot ar nepieciešamo uzpildes materiālu daudzumu un nomaiņas grafiku.
  • "Elis" seko līdzi higiēnas līdzekļu materiālu uzpildes daudzumam – lai to netrūktu un lai neveidotos lieki uzkrājumi.
  • Servisā iekļauta higiēnas aprīkojuma montāža, kvalitātes kontrole un regulāra apkope.

Uzziniet vairāk par pieejamo higiēnas aprīkojumu, tā servisu un nomu, piesakoties konsultācijai "Elis" interneta vietnē. Jūsu jaunais putu ziepju dozators ar kustības sensoru ir šeit!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!