Foto: Publicitātes foto
"d.one" ir telpa novatoriskiem risinājumiem, kas nodrošina tehnoloģijas un maina ikdienas mājas pieredzi.

No "Dyson" matu fēniem, putekļsūcējiem un gaisa mitrinātājiem, "Steamone" apģērbu tvaicētājiem, "Laurastar" gludināšanas sistēmām, līdz vācu premium klases kafijas automātiem no "Melitta" – "d.one" demonstrē rūpīgi atlasītu, pasaulē atzītu un patērētāju novērtētu zīmolu klāstu, kas mainīs jūsu dzīvi.

"d.one" apņemšanās nodrošināt inovācijas un klientu apmierinātību padara tos par galamērķi tiem, kas vēlas uzlabot savus ikdienu.

Veikals atrodas Stabu ielā 18B, Rīgā, un ikkatrs ir aicināts tajā iegriezties, lai atklātu pasauli, kurā jaunākās tehnoloģijas satiekas ar izsmalcinātu eleganci.

Svinīgajā pasākuma atklāšanā viesiem bija iespēja pašiem izmēģināt produktus darbībā un harismatiskā vakara vadītāja Roberto Meloni pavadībā ielūkoties progresīvo tehnoloģiju pasaulē.

Aktrise un sabiedrības dāma Agnese Zeltiņa, TV raidījumu vadītāja Rūta Dvinska, stiliste un vizāžiste Laura Valuta un citas ietekmīgas personības ir izmēģinājušas un apstiprinājušas "d.one" produktu inovāciju un to izcilo kvalitāti.

Plašāka informācija atrodama šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!