Foto: Publicitātes foto
10. augustā naktsklubā Coyote Fly savu vasaras sezonu noslēgs vispopulārākais šīs vasaras kluba pasākums – "EHR Krievu Hiti Party". Stilīgas krievu mūzikas cienītājiem šī būs pēdējā iespēja īpaši spilgti un jestri atvadīties no vasaras kopā ar radiostaciju EHR Krievu Hiti.

Visas nakts garumā naktskluba Coyote Fly apmeklētājiem skanēs tikai populārākie un stilīgākie krievu hiti, kas ikdienā skan "EHR Krievu hitos". Par ballītes atmosfēru rūpēsies raidījumu "Galvenais krievu hitu tops" un "Krievu deju hitu Top 20" vadītājs un naktskluba Coyote Fy rezidentdīdžejs Rodions Gordins.

Ne bez lepnuma varam paziņot, ka divas iepriekšējās ballītes apmeklēja ievērojami daudz mūsdienīgas krievu mūzikas piekritēju. Cilvēku atsaucība bijusi milzīga un atsauksmes par pasākumu tikai tās labākās.

"Paldies par pasakainu ballīti!"

"Tas bija brīnišķīgs vakars!"

"Paldies, ballīte bija tiešām izdevusies!".

"EHR Krievu Hiti Party" apmeklētāju atsaucība un komentāri apstiprina to, ka "stilīgāko krievu hitu" koncepts šovasar kļuvis par vienu no pieprasītākajiem kluba pasākumiem Rīgā.

Radiostacija "EHR Krievu hiti" gaida visus, kuri vēlas pēdējo reizi šovasar kārtīgi izklaidēties stilīgāko krievu hitu pavadījumā. Tiekamies "EHR Krievu Hiti Party" vasaras sezonas noslēgšanā 10. augustā, naktsklubā Coyote Fly!

Sākums pulksten 23.00. Papildu informācija par pasākumu, zvanot pa tālruni 20226000.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!