22.februārī plkst.18 Skolas ielā 11 RTU Rīgas Biznesa Skola (RBS) rīko atvērto durvju dienu MBA jeb biznesa vadības maģistra programmā, kurā potenciālie studenti varēs uzzināt par programmas saturu, iestāšanās nosacījumiem un MBA beidzēju iespējām darba tirgū.

Nav noslēpums, ka kļūdas IT projektu izstrādē un ieviešanā, un tādu piemēru Latvijā ir ne mazums, maksā dārgi – tiek zaudēta nauda, patērēts laiks, un tā rezultātā samazinās uzņēmuma konkurētspēja. Tāpēc īpaša uzmanība pasākumā tiks pievērsta
MBA IT specializācijai
, kas domāta IT jomā strādājošiem vadītājiem, kā arī tiem, kas vēlas iegūt padziļinātu izpratni par IT pārvaldību.

"Uzņēmumu attieksme pret tehnoloģijām ir jāmaina. Šodien praktiski nav tādu produktu vai pakalpojumu, kuros tās nevarētu izmantot. Līdz ar to vienam no svarīgākajiem jautājumiem uzņēmuma attīstībā būtu jābūt – kā mēs pielietojam tehnoloģijas, lai uzlabotu savus produktus, samazinātu to izmaksas, palielinātu piegādes ātrumu un vērtību klientiem," uzskata RBS direktors Jānis Grēviņš. "Šie nav datorspeciālistu jautājumi, bet gan visa līmeņa vadītāju atbildība."

Pasākuma dalībniekiem būs iespēja uzdot jautājumus Latvijas IT jomas praktiķiem un ekspertiem par būtiskajiem faktoriem, kas jaunu IT projektu ieviešanu uzņēmumos padara par veiksmes stāstu vai gluži otrādi – par izgāšanos. Par savu pieredzi un secinājumiem stāstīs IT uzņēmuma Tieto Enator valdes priekšsēdētājs un RBS e-komercijas kursa pasniedzējs Māris Ozoliņš, Valsts Ieņēmumu dienesta Informātikas pārvaldes direktore Iveta Bērtulsone, RBS pasniedzējs Ēriks Dobelis un izdevniecības Dienas Bizness valdes priekšsēdētājs Gastons Neimanis. Diskusiju vadīs RBS direktors Jānis Grēviņš.

Studijas MBA programmā Rīgas Biznesa skolā sākas septembrī, pieteikšanās termiņi – 30.aprīlis un 13.augusts. Studijas skolā notiek angļu valodā.

Rīgas Biznesa skolas MBA programma ir vecākā un prestižākā biznesa vadības maģistra programma Latvijā. Skolu tās darbības 16 gados beiguši gandrīz 700 absolventi, kas ieņem vadošus amatus lielākajos Latvijas uzņēmumos vai uzsākuši un vada savu biznesu. MBA ir starptautiski atzīts grāds, kas ļauj apgūt nepieciešamās zināšanas un prasmes tālākai vadītāja karjerai kā biznesā, tā arī valsts un sabiedriskajā sektorā.

RBS studenti var apgūt vispārējo MBA programmu, kas noder uzņēmumu vadībā visās nozarēs, kā arī specializēties MBA Finance un MBA IT. RBS stratēģiskie partneri ir Bufalo universitāte ASV un Otavas universitāte Kanādā.

Papildu informācija: www.rbs.lv

Reģistrācija atvērto durvju dienai – tālr.67089800

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!