Foto: Rimi Latvia publicitātes foto
"Mamm, tu solīji pankūkas! Šorīt uztaisi tā vairāk, ļoti gribas ēst." "Piedod, mazais, šorīt tomēr nesanāks, nepaskatījos, ka nav piena un arī pēdējās olas tika izceptas vakar." Pazīstama situācija? Beidzot iespējams sevi no tik nepatīkamiem mirkļiem pasargāt, jo "Rimi Latvia" ievieš jaunumu – regulāro pirkumu abonementu, kas ir pieejams bez papildu maksas.

Pirkumu abonements lieti noderēs, ja ikdienas skrējienā nav vaļas domāt par to, kas ledusskapī, nav iespējas ātri aizskriet līdz veikalam vai smagi pirkumi jānogādā augstākā stāvā. Tas būs noderīgs pakalpojums ģimenēm ar bērniem, kam iepirkšanās ir izaicinājums, kā arī mūžīgi skrejošajiem, kam veikala apmeklējums nav prioritāte. Bet mēs visi zinām, ka attapties pie tukša ledusskapja negribas un tēja ierastās kafijas vietā nebūs labākais risinājums.

Pakalpojuma mehānika ir vienkārša. Ik nedēļu vai reizi divās nedēļās tiek piegādāti produkti, ko esi izvēlējies kā būtiskākos ikdienā. "Rimi" kurjers pirkumus nogādās līdz pašām durvīm norādītajā laikā. Pirkumu sarakstu iespējams mainīt vai papildināt, taču tas jāveic laicīgi – pirms plānotās piegādes.

Lai pieteiktos produktu abonementam, jādodas uz "rimi.lv" un jāreģistrējas vai jāienāk e-veikalā ar savu "Mans Rimi" lietotāja kontu. Tad jāsaliek pirkumu grozs, izvēloties iecienītākos produktus, jānorāda ērtākais piegādes laiks un pirms pirkuma apmaksas jāatzīmē pakalpojums "Regulāro pirkumu abonements". Lai "Rimi" kurjera ierašanās netiktu palaista garām, abonentiem tiks nosūtīts atgādinājums par plānoto piegādi, kā arī piedāvājums veikt izmaiņas 24 stundas pirms tam. Ja ir vēlme ko mainīt produktu sarakstā vai pārcelt piegādes laiku, to iespējams izdarīt sadaļā "Mani pasūtījumi". Vairs nekādu nepatīkamu pārsteigumu un "ledusskapī nekā nav" situāciju!

"Rimi Latvia" ir vadošais pārtikas mazumtirdzniecības uzņēmums Latvijā ar vairāk nekā 130 dažādu formātu veikaliem visā Latvijā ("Rimi Hyper", "Rimi Super", "Rimi Mini" un "Rimi Express"). Kopš 2019. gada darbību uzsācis arī "Rimi" e-veikals, nodrošinot ērtu produktu iegādi internetā un piegādi vairākos Latvijas reģionos. Uzņēmumā strādā vairāk nekā 6500 darbinieku. "Rimi" misija ir atbalstīt veselīgas un videi draudzīgas izvēles, padarot katru dienu arvien labāku mūsu pircējiem. "Rimi Latvia" ir daļa no uzņēmuma "Rimi Baltic", kas apvieno vairāk nekā 290 "Rimi" veikalu Latvijā, Lietuvā un Igaunijā. Vairāk: https://www.rimi.lv/

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!