Foto: Publicitātes foto
Mūsdienīga zobārstniecība sākas ar teicamu un plašu diagnostiku. "Dr.Mālmanes zobārstniecībā", kas atrodas Rīgas centrā, vizītes sākas ar pilnīgu mutes dobuma apskati un izvērtēšanu. Svarīgs ir viss – zobu audu veselība, smaganu stāvoklis, kā arī sejas žokļu locītavas labsajūta.

Zobu ārstēšanu ieteicams sākt ar zobu higiēnas procedūru, ko iespējams veikt saudzīgi un mūsdienīgi, izmantojot ultraskaņu, rokas instrumentus un jaunākās paaudzes sodas strūklu zobakmens, mīkstā aplikuma un pigmenta noņemšanai.

Klīnikā lieto tādas mūsdienīgas un teicamas diagnostikas iespējas kā, piemēram, digitālo zobu rentgenu (RTG), kas dod iespēju apskatīt attēlu detalizēti, parādot attēlu monitora ekrānā, kas piestiprināts pie pacienta krēsla. Vērts pieminēt, ka izmeklējumam ir par 90% samazināta starojuma deva.

Slēptu kariesu un zobu plaisas iespējams diagnosticēt ar īpašu polimerizācijas lampu ar UV gaismu – tā caurgaismo zobu, ļaujot saskatīt defektu ātri un novērst to savlaicīgi.

Ārstēšanas procesa laikā ārsta lielisks palīgs ir intraolārā kamera ar HDMI attēla kvalitāti. Attēlu iespējams palielināt līdz 50 reižu, ļaujot precīzi kontrolēt darba procesu, tādā veidā sasniedzot pārliecinošu rezultātu. Arī pacients acumirklī uz ekrāna var redzēt ārstēšanas procesā notiekošo, pat defektus tālākajos zobos tuvplānā. Kamera papildus ļauj palielinājumā pārliecināties arī par plombes, restaurācijas kvalitāti.

"Dr. Mālmanes zobārstniecībā" veic estētiskas zobu restaurācijas. Tā ir ļoti mazinvazīva metode – ar minimālu iejaukšanos iespējams iegūt skaistu un pārliecinošu smaidu īsā laikā. Pārklājot zobus ar helioplombēm iespējams restaurēt pat ļoti stipri bojātus vai nodilušus zobus, sasniedzot dabisku zobu izskatu.

Smaidu iespējams pilnveidot arī ar porcelāna vai cirkonija kroņiem, venīriem. Trūkstošos zobus klīnikā piedāvā aizvietot ar premium klases implantiem un cirkonija kroņiem uz implantiem. Tā iespējams panākt maksimāli dabisku izskatu un arī, kas ir ne mazāk svarīgi, komfortu ēdot, runājot un smaidot.

Katra cilvēka veselībā lielu lomu spēlē sejas-žokļa locītavas veselība. Tā cieš, ja zaudēti vairāki zobi, ja zobu pauguri ir nodiluši, ja pacients griež vai stipri sakož zobus vai arī ēd tikai uz vienu pusi. Tas pārslogo locītavu, kā rezultātā rodas dažādas sūdzības. Atjaunojot zobu rindu, zobu zaudēto augstumu, atslābinot muskulatūru ar nakts kapes palīdzību, iespējams panākt uzlabojumu locītavas veselībā. Pacienti atzīmē, ka jūtas labāk izgulējušies un samazinās sūdzības par locītavu, kā arī uzlabojas vispārējā pašsajūta.

Pārliecināts smaids dod daudz priekšrocību!

Ieskatu par klīniku varat gūt video:

Gaidīsim jūs mūsu klīnikā Rīgas centrā, Artilērijas ielā 22.

Vairāk informācijas par cenām un pakalpojumiem iespējams atrast mūsu mājaslapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!