Foto: Publicitātes foto

Straujiem soļiem tuvojas Ziemassvētki un Jaunais gads, līdz ar to arī apņemšanās un solījumi nākamo gadu uzsākt savādāk. Tieši tāpēc ir īstais laiks sākt domāt par dāvanām sev un saviem mīļajiem. Tradicionālo silto zeķu, saldumu turzu un mobilo telefonu vietā, esi oriģināls un uzdāvini sevis pilnveidošanu – angļu valodas kursus. RTU Riga Business School (RBS) Angļu valodas centrs piedāvā plašas kursu iespējas, sākot no vispārējās angļu valodas kursiem līdz biznesa angļu valodas kursiem, kā arī prezentāciju veidošanu un efektīvu komunikāciju angļu valodā.

Angļu valoda ir neatņemama mūsu dzīves sastāvdaļa, ar kuru ikdienā mums visiem nākas sastapties. Kāpēc neapvienot patīkamo ar lietderīgo? RBS Angļu valodas centrā mācās cilvēki, kuri jau ir uzdāvinājuši sev vai saņēmuši dāvanā angļu valodas kursus. Tie lieti noderēs gan profesionālajā attīstībā, gan ikdienas dzīvē.

Tomēr paliek atvērts jautājumus, kāpēc izvēlēties tieši angļu valodas kursus. Apkopojot cilvēku viedokļus, daudzi izvēlas apmeklēt kursus, kur, profesionālu pasniedzēju pavadībā, atsvaidzina vai mācās no jauna valodu. Neizbēgams ir fakts, ka cilvēks no dabas ir kūtrs, tāpēc vajadzīgs stimuls - pamudināšana, palīdzēšana, uzmundrināšana apgūt valodu un sasniegt vēlamo. Mēs to visu sniedzam katram studēt gribētājam un viss, kas tiek prasīts no kandidāta, ir vēlme mācīties un apņēmība ieguldīt darbu sevis pilnveidošanā.

Vēl viens veids kā interesanti mācīties valodu, ir pieteikties efektīvās komunikācijas kursiem. Ja Jūs esiet vecāki, šī būtu lieliska dāvana svētkos Jūsu atvasei, kura ir vecāka par 18 gadiem. Vispārējās angļu valodas runāšanas kurss studentiem un pieaugušajiem, kas vēlas pārliecinoši komunicēt par dažādiem tematiem, piemēram: par darba jautājumiem un sociālo jomu, ikdienas situācijām un ceļojumiem. Students iemācīsies brīvāk komunicēt, nebaidīsies runāt, izteikties un būs atvērts komunikācijai par dažādām tēmām.

Par citiem kursiem variet uzzināt sīkāk mūsu mājas lapā, kur ir iespējams reģistrēties bezmaksas testam, kā arī noskaidrot, balstoties uz zināšanu līmeni un vajadzībām, piemērotāko kursu katram individuāli. Informējam, ka jaunais mācību semestris RTU Riga Business School Angļu valodas centrā sāksies jau 8. janvārī.

Pievienojieties mūsu studentiem un absolventiem! Kļūstiet pārliecinātāks par savām angļu valodas prasmēm! Neatlieciet uz pēdējo brīdi svētku dāvanu sarūpēšanu un 2018.gada plānos iekļaujiet angļu valodas apguvi!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!