Foto: Publicitātes foto
Jau septīto gadu žurnāls "Veselība" rīko akciju "Meklējam labu ģimenes ārstu!". Tās mērķis ir godināt ģimenes ārstus un māsiņas, kas profesionāli ik dienu rūpējas par pacientiem. Akcijas laikā līdz 26. aprīlim Latvijas iedzīvotāji ir aicināti balsot un iesūtīt stāstus par ģimenes ārstiem un ģimenes ārstu māsiņām, kas savu darbu dara profesionāli un ar izcilu attieksmi, ir pašaizliedzīgi, iejūtīgi un atsaucīgi.

Arī šogad žurnāls "Veselība" turpina šo īpašo pavasara tradīciju un organizē akciju "Meklējam labu ģimenes ārstu!". " Žurnāla "Veselība" redakcijā marts jau septīto gadu ir mēnesis, kad mūsu pastkastēs sāk birt vēstules, kurās cilvēki balso par savu ģimenes ārstu, atsaucoties akcijai "Meklējam labu ģimenes ārstu!". Lai kādas būtu vēstules – vairākas lappuses garas vai lakoniskas, kad viss tiek izteikts, piemēram, ar pāris vārdiem "lielisks ārsts" –, tām visām kopīgs ir pozitīvs vēstījums par savu ģimenes ārstu. Atliek vien secināt – nav tik traki ar mūsu medicīnu! Arī jums šī ir iespēja pateikt paldies savam ģimenes ārstam, atrakstīt vēstuli vai vienkārši nobalsot, un, iespējams, pašā pavasara plaukumā – maija beigās – tieši tavs uzticamais ģimenes ārsts saņems balvu kādā nominācijā," rosina žurnāla "Veselība" galvenā redaktore Anta Blumberga.


Pastāstīt par savu ģimenes ārstu un/vai ģimenes ārsta māsiņu var dažādos veidos:

  • www.veseliba.lv, aizpildot balsošanas anketu;
  • atsūtot vēstuli uz redakciju pa pastu: Andrejostas ielā 17, Rīga, LV-1045, ar norādi "Akcijai "Meklējam labu ģimenes ārstu! "";
  • nosūtot elektroniski uz e-pasta adresi: gimenesarsts@veseliba.lv;


Balvas sirsnīgāko vēstuļu autoriem:

  • 3 dāvanu kartes no "Veselības centra 4", katra 100 eiro vērtībā;
  • 6 "Bioderma" dāvanu kartes ādas kopšanas līdzekļu iegādei 70 eiro vērtībā;
  • 6 "Sunstar GUM" mutes kopšanas līdzekļu komplekti 30 eiro vērtībā;
  • 6 žurnāla "Veselība" pusgada abonementi.


Akciju organizē žurnāls "Veselība" sadarbībā ar "Veselības centru 4" un piedaloties Latvijas Lauku ģimenes ārstu asociācijai. Projekta atbalstītāji: "E. Gulbja laboratorija", "Bioderma, Medicīnas centrs "ARS", "Sunstar G.U.M", "Meditec", "Fazer Latvija", "Bionorica".

Vairāk informācijas par akciju lasiet mājaslapā www.veseliba.lv

Balsot iespējams: https://www.veseliba.lv/gimenes-arsts-2019

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!