Foto: Owlgym
7. septembrī Purvciemā durvis vērs jauns fitnesa klubs "Owlgym", klientiem piedāvājot pazīstamā zīmola "Life Fitness" trenažierus un mūsdienīgo aprīkojumu.

400 kvadrātmetrus plašajā klubā ierīkotas kardio, brīvo svaru un TRX zonas, kā arī sauna un fitobārs, kurā tiks piedāvāts sporta uzturs, ūdens un atspirdzinoši dzērieni. Trenažieru zālē klientiem tiks nodrošināti arī grupu apļa treniņi jeb tā dēvētie "circular trainings".
Profesionāli un pieredzējuši speciālisti palīdzēs izvēlēties vingrinājumus un sastādīs treniņu un uztura programmu, balstoties uz vēlmēm, individuālajām īpašībām un mērķiem. Jaunajā fitnesa klubā tiek plānoti arī atklātie bezmaksas semināri par sporta un uztura tēmām, semināru grafiks būs pieejams "Owlgym" "Facebook" lapā.

Ar laiku plānots izveidot arī vispārējās fiziskās sagatavotības grupu bērniem vecumā no 8 līdz 14Owlgym īpašnieks Nikita Avdejevs gadiem, kurā, kombinējot fizisko slodzi ar loģikas uzdevumiem, stiprināt bērna organismu, attīstīt domāšanu un pārliecību savās spējās, stāsta "Owlgym" īpašnieks, fiziskās sagatavotības treneris Nikita Avdejevs.
"Manuprāt šobrīd valda zināma tendence – skolās sporta nodarbībām netiek pievērsta pietiekama uzmanība. Pie sporta ir jāpierod jau no bērnības. Tā vietā, lai bērni sēdētu mājās pie datora vai klaiņotu pa ielām, var veidot savu ķermeni un stiprināt raksturu, kas noteikti noderēs arī turpmākajai dzīvei!" skaidro Avdejevs, kurš darbojas arī kā fiziskās sagatavotības treneris VL tenisa skolā, trenējot bērnus un jauniešus vecumā no 14 līdz 18 gadiem.
Savukārt kluba pieaugušos klientus Nikita Avdejevs uzrunā ar vārdiem: "Mūsu moto ir "Train to look good naked" jeb burtiskā tulkojumā - "Trenējies, lai labi izskatītos kails".

Nav nepieciešams tērēt milzu summas apģērbam, kas maskētu ķermeņa nepilnības! Tu vari papūlēties un pilveidot sevi, lai ģērbtu to, kas tev patīk, vai ietu uz pludmali, nekautrējoties par savu izskatu!"
Jaunais fitnesa klubs "Owlgym" atrodas pašā Purvciema sirdī, Ūnijas ielā 82, kur mikrorajona iedzīvotājiem ļoti ērta nokļūšana. Līdz "Owlgym" var nokļūt ar sabiedrisko transportu (11., 17., 18. vai 23. trolejbuss, 15., 48., 49. autobuss) vai ar automašīnu. Auto īpašniekiem pieejama norobežota stāvvieta ar video novērošanu.
Fitnesa kluba darba laiks: darba dienās no plkst. 7 līdz 23, sestdienās – no 9 līdz 21, svētdienās – no 9 līdz 18.
Nāc ciemos, apskaties, paliec ar mums trenēties un mēs uzlabosim tavu izskatu un labsajūtu!


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!