Sporta spēļu organizēšana ikviena vērā ņemama uzņēmuma kolektīva gada kalendārajā dzīvē ir viens no azartiskākajiem pasākumiem. Spēles dod lielisku iespēju izkustēties, relaksēties, iztrakoties, bet galvenais, stiprina komandas garu. Protams, iedvesmojoši būt vienotiem ne tikai garā, bet arī formā. Nav jaunums, ka vienotu formu var radīt izvēloties visiem vienādus gluži praktiskus krekliņus.
Uzņēmums SOL'S, tekstila ražošanā darbojas kopš 1998. gada un ir pazīstams 36 pasaules valstīs. Tā kā SOL'S modeļi tiek izstrādāti Parīzē, tad savā ziņā šī gada Rīgu pārņēmušā Francijas pavasara noskaņas var turpināt franču stila vasaras sporta spēlēs. Bet ja nopietni, tad tā, protams, nav Parīzes augstā mode, bet, pilnīgi noteikti, firmas kritēriji ir kvalitāte un demokrātiskums, kas raksturo SOL'S stilu. Šogad piedāvāta tiek īpaša modeļu un krāsu izvēle – sieviešu topi – 19
dažādos toņos
un vīriešu
T-krekli – 36 dažādos toņos , polo krekli, cepures….

Būs interesanti, ja pamēģināsiet paši noteikt sava uzņēmuma krāsu, ja tādu jau nav noteicis Jūsu firmas stils, Jums ir lieliska iespēja ļaut darbiniekiem pašiem izvēlēties kādi tie vēlas būt – zaļi, zili vai lillā…Varat ļauties sekot modes krāsām, vai izvēlēties krāsu ar simbolisku nozīmi, tādejādi iepriecinot ikvienu ar krekliņu, kuram ir vēl kāda papildus nozīme.

SOL'S piedāvājumā šogad ir īpaša toņu skala, no spilgtiem pamattoņiem, ieskaitot demokrātisko balto un melno līdz niansēti izsmalcinātām pasteļkrāsām. Kaut arī daudzveidīgie sportiskie krekliņi pamatā ir ērti un vienkārši, to piegriezuma līnijas ir ar precīzu modes tendenču silueta izjūtu, īpaši iepriecina kvalitatīvā vīļu apstrāde. Cenas jau sākot no Ls 1.20…… Krekliņus SIA Dinoss var arī apdrukāt gan ar Jūsu firmas logo, gan īpašiem šim gadam atbilstošiem saukļiem, vai varbūt vispārsteidzošāko asprātību, kāda vien iešāvusies galvā Jūsu PR speciālistiem.

Visus piedāvātos modeļus un krāsas var apskatīt firmas mājas lapā:www.dinoss.lv
Tuvāka informācija: Tel. 7564429; 7818216

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!