Foto: Stora Enso

"Stora Enso" ir pasaulē vadošais atjaunojamo materiālu uzņēmums, kas ražo atjaunojamus iepakojumus, papīra izstrādājumus, reklāmas materiālus, koka konstrukcijas un citus risinājumus, kas ir draudzīgi apkārtējai videi. Pašlaik uzņēmumā darbojas aptuveni 23000 darbinieku vairāk nekā 30 pasaules valstīs, apgrozījumam 2020. gadā pārsniedzot 9 miljardus eiro. Kopš 1998. gada "Stora Enso" savus pakalpojumus piedāvā arī Baltijas valstīs. Pavisam nesen uzņēmuma produktu klāstu papildināja jauns risinājums – gofrētā kartona stendi.

Kādas priekšrocības piedāvā stendi no gofrētā kartona?


Foto: "Stora Enso"

Šobrīd reklāmas materiālu iespējas ir ļoti plašas gan formāta, gan materiālu ziņā, tāpēc loģisks ir jautājums – kāpēc izvēlēties tieši gofrētā kartona stendus? Šādi reklāmas stendi izceļas ar vairākiem būtiskiem plusiem:

  1. Pārstrādājams materiāls – domājot par šobrīd tik aktuālo problēmu, proti, pieaugošo atkritumu apjomu un to pārstrādi, kartons jāmin kā viens no labākajiem piemēriem. Tas līdz pat 100% var sastāvēt no pārstrādātiem materiāliem, un arī pēc tam, kad stends vairs nav nepieciešams, to var pilnībā pārstrādāt. Šis faktors ievērojami atvieglo arī stendu utilizāciju – tos atliek vien salocīt un izmest papīram/kartonam paredzētajā šķirošanas konteinerā.
  2. Ātra stendu izstrāde – stendi veikaliem bieži nepieciešami ļoti operatīvi, tāpēc svarīgi, lai tos varētu izgatavot pēc iespējas ātrāk.
  3. Vienkārša montāža – gofrētā kartona stendus iespējams ne vien īsā laikā izstrādāt, bet arī salikt tirdzniecības vietās. Montāža un demontāža ir elementāra, tāpēc to ērti varēsiet izdarīt arī pats.
  4. Plašas pielāgošanas iespējas – reklāmas stendi, kas tiek izgatavoti no gofrētā kartona, var tikt pielāgoti dažādu produktu izvietošanai. Tiem pieejamas teju neierobežotas konfigurācijas iespējas un izmēri, kā arī dizaina risinājumi.
  5. Izturība – kartons tiek izgatavots no otrreizēji pārstrādātiem materiāliem un ir gana izturīgs, lai tajā varētu izvietot pat vairāk kā 100 kg svaru.
  6. Ērta pārvietošana – pateicoties nelielajam svaram un iespējai stendus ātri salikt un izjaukt, tos iespējams ērti pārvietot gan tirdzniecības vietas ietvaros, gan no vienas atrašanās vietas uz citu, izmantojot transporta pakalpojumus.

Pateicoties šīm priekšrocībām, gofrētā kartona stendus izmanto dažādu nozaru uzņēmumi – sākot ar mājtirgotājiem, kuri savu produkciju pārdod gadatirgos, un beidzot ar plaša mēroga patēriņa un pārtikas preču uzņēmumiem.

Gofrētais kartons tiek izmantots ne vien stendu, bet arī iepakojumu izstrādei

Foto: "Stora Enso"


Foto: Stora Enso

Plaši iecienīti ir gan gofrētā kartona stendi, gan dažādi iepakojuma risinājumi – patēriņa preču un elektronikas iepakojumi, rūpnieciskais iepakojums, kastes e-tirdzniecībai un pārtikas nozarei, ēdienu iepakojumi un trauki. Stora Enso piedāvā arī šādu produkciju, nodrošinot gan iepakojuma izstrādes automatizāciju, gan dizaina izveidi kādā no uzņēmuma DesignStudios studijām, kas atrodas 11 vietās visā pasaulē.


Gofrēta kartona stendi jeb displeji ir lielisks veids, kā kvalitatīvi un ātri īstenot mazumtirdzniecības mārketinga stratēģiju, turklāt ievērojami samazinot negatīvo ietekmi uz apkārtējo vidi. Veikalu stendi ir spilgti, daudzpusīgi un ērti lietojami, tie ir vienlīdz piemēroti izmantošanai veikalu ejās, novietošanai uz dažādām virsmām, kā arī izstāžu vajadzībām. Ja arī jūsu uzņēmumam šāds risinājums ir aktuāls, ienāciet storaenso.com/lv-lv un sazinieties ar Stora Enso speciālistu, aizpildot pieteikuma formu mājaslapā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!