Pēc BORJOMI ADIDAS STREETBALL spēlētāju iniciatīvas organizatori pieņēma lēmumu izveidot uzņēmumu darbiniekiem veltītu grupu- Tautas grupa. Šajā grupā var piedalīties uzņēmumu komandas, kuru sastāvā ir tikai uzņēmuma darbinieki ar spēkā esošu darba līgumu (apbalvojot spēlētājus organizatori var lūgt uzrādīt darba līgumu kopijas).
Šajā grupā nav vecuma un dzimuma ierobežojuma, vienīgie ierobežojumi – spēlētājam ir jāstrādā konkrētajā uzņēmumā un viņš nedrīkst būt spēlējis 2004./2005. gada Latvijas Basketbola Līgas turnīrā. Tautas grupu atbalsta Rīgas Jūras Līnijas, kas uzvarētājus nodrošinās ar braucienu maršrutā Rīga- Stokholma- Rīga ar prāmi Baltic Kristina.

Pieteikšanās un reģistrācija arī pa e-pastu: info@streetball.lv (nepieciešamie dati – spēlētāju vārds, uzvārds, uzņēmuma rekvizīti rēķina sagatavošanai).

Tuvākā pieteikšanās uz Streetball posmiem jau 13. jūnijā Adidas veikalā, Kr. Barona ielā 7/9

Tautas grupā dalību jau apstiprinājuši tādi uzņēmumi kā DELFI un DUAL.

Tuvākie posmi –

18. jūnijs Jūrmala Plkst. 11:00
9. jūlijs Engure Plkst. 11:00
6. augusts Ikšķile Plkst. 11:00
13. augusts Valmiera Plkst. 11:00
20. augusts Rīga, Mežaparks Plkst. 11:00

Dalības maksa –
pirmajai spēlēšanas reizei – 10 LVL PVN 18% ieskaitot no spēlētāja
katrai nākamajai reizei – 6 LVL PVN 18% ieskaitot no spēlētāja

Sezonas kopvērtējumā tiks apbalvotas pirmās trīs komandas ar ceļojumiem no Rīgas Jūras Līnijas (www.rigasealine.lv). Pirmā vietas ieguvēji balvā saņems atlaidi 100% apmērā no biļetes maksas ar prāmi Baltik Kristina maršrutā Rīga- Stokholma- Rīga, otrās vietas ieguvēji atlaidi 75% apmērā, trešās vietas ieguvēji 50% atlaidi.

Sīkāka informācija – www.streetball.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!