Foto: Publicitātes foto

Holandes Izglītības Atbalsta Centrs ( www.hesc.lv ) aicina Jūs apmeklēt izglītībasizstādi "Study in Holland" š.g. 26.-27. novembrī "Radisson Blu Hotel Latvija" 2.stāvā, kurā varēs iegūt pilnu informāciju par studiju iespējām angļu valodā Nīderlandē. Vienlaikus blakuszālē notiks starptautiska izglītības izstāde "Izglītība un karjera", kurā piedalīsies universitātes arī no citāmvalstīm. Atnāc un uzzini vairāk par bakalaura, maģistrantūras un doktorantūras studiju iespējam angļu valodā Nīderlandē. HESC dāvā Jums iespēju iepazīties arvienu no labākajām universitātēm- Tilburgas Universitāti.

Piedalies konkursā un laimē vērtīgas balvas

Tilburgas Universitāte bauda Eiropas labākās biznesa, ekonomikas un jurisprudences universitātes reputāciju, kā arī specializējas humanitārajās un sociālajās zinātnēs. Tā nodrošina augstas kvalitātes izglītību un izpēti koncentrētā universitātes pilsētiņā ar izcilu infrastruktūru.

Misija

Tilburgas Universitāte ir dibināta 1927.gadā, kas ir pilnībā akreditēta valsts finansēta universitāte ar vidēji 12 500 studentiem. Tās misija ir iedvesmot un izaicināt studentus, docētājus, personālu un absolventus, nodrošinot augstas kvalitātes, inovatīvu un starptautiski orientētu izglītību un izpēti.

Fakultātes un izpētes institūti

Universitātei ir sešas fakultātes:

  • Ekonomika un vadība"Economics and Management"
  • Jursiprudence "Law"
  • Sociālās un uzvedības zinātnes "Social and Behavioural Sciences"
  • Humanitārās zinātnes "Humanities"
  • TiasNimbas Biznesa skola "TiasNimbas Business School"
  • Katoļu teoloģija "Catholic Theology"
Neskaitot šīs fakultātes, universitātei ir vairāki izpētes institūti un absolventu skolas.

Starptautiskie studenti un partneri

Tilburgas Universitātē studē vairāk nekā 900 starptautiskie studenti no vairāk kā 80 valstīm.

Ar 185 partneruniversitāšu tīklu visā pasaulē tā  katru gadu nosūta ap 350 studuentu uz ārvalstu universitātēm. Tilburgas Univeristāte piedāvā daudzpusīgus paklapojumus starptautiskajiem studentiem, piemēram, vīzas nokārtošana un dzīvesvietas atrašana.

Universitātes pilsētiņa

Tilburgas universitātes pilsētiņa nodrošina iedvesmojošu vidi studentiem un personālam ar plašu tehnoloģisko infrastruktūru. Studentiem ir brīva pieeja internetam jebkurā no 750 studentu darba datoriem, interneta kafejnīcās, bezvada interneta vietās un Monteskjē e-mācīšanās centrā. Modernajā bibliotēkā, kura tiek uzskatīta par vienu no labākajām Eiropā, ir aprīkota ar visām iespējamām modernajām tehnoloģijām.

Pilsētiņu ieskauj parki un meži.

Tilburgas pilsēta

Tilburga atrodas Nīderlandes dienvidu daļā, tai ir izcili savienojumi ar Nīderlandes lielākajām pilsētām, kā arī Beļģiju un Vāciju. Tā ir sestā lielākā pilsēta Nīderlandē un tai ir pagātīga kultūras dzīve ar muzejiem, teātriem un kino, kā arī plašu restorānu, bāru un kafejnīcu klāstu. Tilburga ir industriāla, erudīta pilsēta ar virkni izglītības insitūciju, ar kurām tikai dažas pilsētas var mēroties. Tilburga ir pamatoti lepna par tās mācīšanās centra reputāciju. 25 000 studentu lielais skaits padara Tilburgu par vienu no Nīderlandes galvenajiem izglītības centriem.  

Lai iegūtu vairāk informācijas, lūdzu, atnāciet uz tikšanos ar Universitātes pārstāvjiem izglītības izstādē: "Study in Holland" š.g. 26.-27. novembrī. Vairāk informācijas www.hesc.lv vai education@nlcc.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!