Konkursa noteikumi
  1. Dalībnieku operācijas tiek veiktas ar „virtuālo naudu” caur informācijas – tirdzniecības terminālu Real Trader (versija 3.20 un augstāk).
  2. Lai piedalītos konkursā ir jāreģistrējas.
  3. Reģistrējoties, katram dalībniekam ir jānorāda īsto vārdu, uzvārdu, e-pasta adresi, dzīvošanas pilsētu un valsti, kā arī pseidonīmu. Dotā informācija ir konfidenciāla. Reģistrācijas formu dalībniekam ir jāaizpilda latīņu burtiem. Pēc aizpildīšanas jums tiek izdots numurs un konkursa konta parole.
  4. Konkursā katrs dalībnieks drīkst izmantot tikai vienu rēķinu. Gadījumā, ja vairāki cilvēki strādā ar vienu un to pašu IP adresi, tad par to jāziņo reģistrējoties, uzrādot cilvēku skaitu. Citādi, visi dalībnieki tiek diskvalificēti.
  5. Ir aizliegta proksi un HTTPort, SOCKScap programmu lietošana.
  6. Jebkurā konkursa brīdī dalībniekam var būt atvērts jebkurš lotu skaits.
  7. Dalībniekam drīkst atvērt tikai VIENU konkursa rēķinu. Dalībnieks, kurš veiks operācijas no vairākiem rēķiniem automātiski būs diskvalificēts.
  8. Sākuma depozīts - $4000.
  9. Par uzvarētāju tiek uzskatīts dalībnieks, kurš ieguva vislielāko peļņu konkursa beigšanas momentā. Turklāt, ja uz konkursa beigšanas momentu dalībniekam ir atvērtas pozīcijas, tās būs aizvērtas par aizvēršanas cenu uz konkursa beigšanas dienu.

Balvas:

Pirmā vieta $1000
Otrā vieta $200
Trešā vieta $100

Balva tiek ieskaitīta uzvarētāja reālā rēķinā un var būt izmantota reālu tirdzniecības operācijas veikšanas, un tāpat tā var tikt ieskaitīta noradītajā rēķinā pēc 10 tirdzniecības darījumu veikšanas uz jūsu reālā rēķina.

Ar cieņu, Real Trade (http://www.realtrade.lv)

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!