Foto: MonacoFit.com
"Agrāk valkāju L izmēra drēbes un skatoties uz sevi spogulī vai bildēs redzēju tikai savu lieko svaru," neticami, bet tā par sevi stāsta skaistule Paula Freimane, kura tagad Latvijā pazīstama kā TOP1 auguma īpašniece.

Lasi rakstu tālāk un uzzini par Paulas lielo vasaras pēdējo izaicinājumu.

Pašas pieredze iedvesmoja Paulu radīt veselīgu notievēšanas programmu MonacoFit.com, kas ļauj ikvienam nomest lieko svaru pareizi un bez piepūles.To jau izvēlējušies vairāk nekā 300 tūkstoši cilvēku un arvien lielāku popularitāti tā iegūst arī jauno māmiņu vidū. Programma sagatavo un individuāli pielāgo uztura plānu, ar kuru cilvēki notievē un sasniedz savu mērķi katru dienu!

Dāmas, tas, ko esat darījušas līdz šim, nestrādā!

Es jums atklāšu vienīgo slaida auguma noslēpumu – īpaši Tev pielāgota ēdienkarte, nevis smagi treniņi. Arī es cīņu ar lieko svaru sāku no nepareizā gala – ar intensīviem treniņiem, bet, protams, rezultāta nebija. Tikai tad, kad sakārtoju savu ēdienkarti, uzreiz zaudēju liekos 9kg.

Kā notiek ēdienkartes sakārtošana?

Uzreiz saku – nekādas badošanās vai ēšanas ar "sakostiem zobiem"! Ar MonacoFit.com Tu varēsi ēst visus produktus, kas Tev garšo, bet darīsi to pareizi, tāpēc zaudēsi svaru. Man pašai ļoti patīk garšīgi paēst un arī dievinu saldumus. Šo gadu laikā esmu "atkodusi" daudzus ēdienus, kas ir ne tikai ļoti garšīgi, bet arī ļauj iegūt ideālu figūru. Visas šīs receptes tagad ir apvienotas MonacoFit.com, lai palīdzētu Tev notievēt.

Kā darbojas tava notievēšanas programma MonacoFit.com?

MonacoFit.com ir alternatīva uztura speciālista pakalpojumiem. Sākumā Tu atbildi uz jautājumiem par saviem ēšanas un aktivitātes paradumiem, un mērķi, kuru gribi sasniegt. Tad, ņemot vērā Tavas atbildes, MonacoFit.com sagatavo individuālu uztura plānu, lai no liekā svara Tu atbrīvotos viegli un ātri.

Programmas pamatā ir neskaitāmas manis un MonacoFit.com uztura speciālistu sagatavotas ēdienu receptes. Pretēji tam, ko ierasti piedāvā citas notievēšanas aplikācijas, MonacoFit.com lietotājam pašam ir iespēja izvēlēties kādus produktus viņš vēlas vai nevēlas redzēt savā uztura plānā.

Vasara jau gandrīz galā, bet es garantēju, ka vēl nav par vēlu!

Patiesībā šis ir labākais laiks, lai sāktu! Es izaicinu Tevi tikt pie slaidas figūras līdz rudenim! Pamēģini šo notievēšanas programmu mājās tikai trīs dienas, un tad jau redzēsi, ka ir rezultāti un mierīgi vari visu izpildīt. Sāc tagad vai atliec uz vēl vienu gadu! Izvēle ir Tavās rokās - izlem tagad.

Izmanto MonacoFit.com un Paulas IZAICINĀJUMA GARANTIJU – ja neiegūsi sapņu augumu, saņemsi samaksāto naudu atpakaļ!

Piesakies MonacoFit.com šodien un uzreiz saņem:

+ īpaši Tev pielāgotu ēdienkarti katrai nedēļas dienai

+ personīgu uztura speciālista atbalstu BEZ MAKSAS.

Uzmanību! Tikai šobrīd MonacoFit.com PRO plāni par IZPĀRDOŠANAS CENU

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!