Vai tu zini kāds ir tavs digitālo prasmju līmenis? Vai esi pārliecināts, ka strādā ar datoru efektīvi? Ikdienā strādājot ar datoru, tu esi pieradis veikt rutīnas darbības – piemēram, sagatavot dokumentus, atbildēt uz e-pastiem un meklēt saturu internetā. Bet vai zini, ka daudzus ikdienas darbus ar datoru, tu varētu veikt efektīvāk, ietaupot laiku un radot profesionālu iespaidu? Ir vairākas iespējas, kā vari uzlabot savu digitālo pratību, justies un būt pārliecināts par to, cik profesionāli tu strādā ar datoru: jautāt kolēģiem, meklēt interneta dzīlēs, kā efektīvāk paveikt kādu uzdevumu, bet vari arī uzticēt to profesionāļiem un pieteikties profesionālās pilnveides kursos digitālo rīku lietošanā!

Izmanto iespēju uzlabot savas digitālās prasmes un mācies tiešsaistē no jebkuras vietas Latvijā vai pasaulē, izmantojot Eiropas Sociālā fonda finansējumu. Piesakies Valsts izglītības attīstības aģentūras projektā Mācības pieaugušajiem 6. kārtā. Izglītības iestāžu sarakstā meklē Profesionālās pilnveides un tālākizglītības iestādi "Pārvaldnieku profesionālais izglītības centrs", piesakies, mācies tikai ar 10% līdzfinansējumu un iegūsi 100% jaudu!

Izvērtējot mācību piedāvājumu, ir viegli apjukt – līdzīgi nosaukumi, līdzīgs kursu saturs, skaisti saukļi un solījumi. Atceries, ne vienmēr atpazīstamākais un lielākais ir labākais. Mēs esam pārliecināti, ka arī pieaugušo izglītībā mācību saturam ir jābūt interesantam un aizraujošam, pasniedzējiem ir jāiedvesmo un ikvienam, kuram tas ir nepieciešams ir jāsniedz profesionāls atbalsts. "Pārvaldnieku profesionālās izglītības centra" misija ir sagatavot kvalificētus speciālistus, kuri strādā efektīvi, izmantojot jaunākās mācību metodes un piedāvājot mūsdienīgus tehnoloģiskos risinājumus tava darba efektivitātei un laika ekonomijai.

Digitālās pratības kursi sniegs iespēju iemācīties prasmīgi komunicēt un sadarboties, risināt ikdienišķas problēmas, izveidot, apstrādāt un kopīgot dokumentus gan tiešsaistes vidē, gan, piemēram, "MS Office" vidē. Vai tu zināji, ka profesionālās pilnveides kursos ir iespējams iemācīties arī efektīvi lietot tiešsaistes platformas un pārvaldīt digitālās identitātes kontus (e-paraksts, e-pasts u.c.), apgūt digitālo etiķeti, un drošības aspektus digitālo rīku lietošanā? Šīs un vēl daudzas citas priekšrocības sniegs profesionālas pilnveides kursi digitālo prasmju lietošanā, kas padarīs tavu ikdienas darbu efektīvāku un vienkāršāku. Ir digitālais laikmets. Tehnoloģijas attīstās ļoti strauji un aktualitātes digitālajā vidē mainās teju pa mēnešiem. Ir pienācis laiks, kad Tu vairs nevari atļauties nezināt, nevari atļauties neprast lietot digitālos rīkus, jo šobrīd mūsu daudzu darbs attālināti un tikšanās tiešsaistē ir kļuvušas par ikdienišķu sastāvdaļu mūsu dzīvēs. Kursi digitālo prasmju pilnveidē ir lieliska iespēja iegūt priekšrocības arī darba tirgū.

Stiprini savas digitālās prasmes, izmantojot "Pārvaldnieku profesionālās izglītības centra" sniegtās iespējas profesionālas pilnveides kursu apguvē: aizraujošs un interesants mācību process, pasniedzēji, kas iedvesmo, profesionāls atbalsts tiem, kam tas vajadzīgs uzsākot mācības, labākā atbalsta komanda, jaunākās mācību metodes un mūsdienu tehnoloģiju risinājumi tavai efektivitātei.

Neierūsē, neatliec! Piesakies jau šodien: https://www.forcelex.lv/apmacibas/viaa-macibas-pieaugusajiem/

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!