Straujajā un saspringtajā dzīves ritmā bieži rodas situācijas, kad grūti nodalīt medicīniska rakstura problēmas no tīri estētiskām. Diskomfortu, nogurumu, nepatiku pret savu izskatu, rada problēmas, kas saistītas ar celulītu, aptaukošanos, strijām, rētām, sliktu sejas krāsu, nokarēno ādu, krunkām.

Weyergans High Care Centrs piedāvā plašu, stabilu un kvalitatīvu estētiskās medicīnas pakalpojumu klāstu sejai un ķermenim.
Jaunas Biorevitalizācijas metodes komplekss.
Meso Care neinvazīvā mezoterapija un pretgrumbu iedarbība - bioloģiski aktīvu preparātu ievadīšana, kas nodrošina intensīvu biorevitalizējošu un koriģējošu iedarbību. Tie ir ekskluzīvi, patentēti preparāti , ko piedāvā vācu kompānija Weyergans , kuru sastāvā ir aminoskābes , hialuronskābe, kolagēns un L- karnitīns.

Neinvazīvās mezoterapījas priekšrocības:

  • nav sāpju, pietūkuma vai zilumu
  • nav infekcijas riska
  • procedūras laikā tiek lietots standarta preparātu kokteilis.

Rezultāts:

  • ievērojami paaugstinās mitruma līmenis audos
  • uzlabojās ādas tonuss, stingrība, elastība
  • samazinās grumbas un virspusējās grumbiņas
  • liftinga efekts un sejas mirdzums

Šī terapija ir virzīta un kolagēna atjaunošanos, kas dabīgā veidā ādai liek kļūt jaunākai.

Terapijas zonas:

Seja, dekoltē, krūšu  nostiprināšana

Piedāvājam efektu minimālā laikā ar maksimālo drošību.

Limfodrenāža ir viena no svarīgākiem procesiem cilvēka organismā. Izvērtējot individuāli Jūsu problēmu, piedāvājam SLIDE STYLER mehāniskās limfodrenāžas zābakus un mainīgā spiediena kapsulu Vacustyler.
Limfātiska sistēma ir atbildīga par kaitīgo vielmaiņas galaproduktu izvadīšanu no audiem. Limfodrenāža ir gan medicīniska, gan arī skaistumkopšanas procedūra. Tās laikā uzlabojas asinsrite un limfas plūsma, tiek izvadīts liekais šķidrums un kaitīgas vielas, samazinās tūska. Limfodrenāža ir efektīva vēnu slimību profilaksei, celulīta ārstēšanai, kā arī ādas elastības un tonusa uzlabošanai. Limfodrenāža ne vien patīkami relaksē, bet arī mazina nogurumu un veicina muskuļu atslābināšanos. Tā ir viena no pamatprocedūrām figūras korekcijai, cīņā ar celulītu un ir ideāla terapija kombinācijā ar citām neinvazīvām metodēm kā vakuummasāža, ultraskaņa, lipolīze, ķermeņa ietīšana.
Vēl labāku rezultātu Jums palīdzēs sasniegt uztura speciālista Ļeva Hazāna individuāli sastādīta diētas programma.
Medicīniskos nolūkos limfodrenāžu ieteic vēnu mazspējas terapijā, kad ir sūdzības par nogurušām, sāpošām, pietūkušām kājām.

Ievērojot Jūsu vajadzības un iespējas, piedāvājam vairākus veidus kā atrisināt Jūsu problēmu.

Lai iepazīstinātu Jūs ar mūsu piedāvāto procedūru klāstu, aicinām uz Weyergans High Care Centra atvērto durvju dienām, kas notiks 3. un 4. februārī, kuru laikā būs iespēja izmēģināt 30 minūtēs jebkuru Jūsu izvēlēto procedūru (aparātu) sejai vai ķermenim tikai par 5 Ls (obligāta iepriekšēja pieteikšanās), iegādāties individuāli sastādīto procedūru kursa programmu ar 25% atlaidi un iegādāties Weyergans High Care kosmētiku ar 10% atlaidi.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!