Zinātnieki ir noskaidrojuši, ka cilvēkiem, kuri prot divas vai vairāk valodu, dzīvē veicas krietni vairāk nekā tiem, kuri prot tikai savu dzimto valodu.
Var piekrist tam, ka svešvalodu apguve nav domāta slinkiem cilvēkiem. Tomēr arī veltīt pārāk daudz laika apnicīgai iekalšanai mūsdienu darījuma cilvēks nevar atļauties. Vēl jo vairāk tāpēc, ka pēdējie atklājumi psiholoģijā un datortehnoloģijā sniedz pavisam jaunas iespējas.

Viena no tādām iespējām ir multimediju komplekss "Quick Teacher", kas salīdzinājumā ar tradicionālajiem kursiem dod iespēju samazināt svešvalodas apguves laiku pat 4-10 reizes. Kompleksa izstrādātāji apgalvo, ka apgūt svešvalodu labā līmenī ir iespējams jau pēc divu mēnešu regulārām nodarbībām, un ir svarīgi, ka programmas lietotāji to apstiprina.

Lai svešvalodu varētu apgūt ātri, "Quick Teacher" programmā tiek izmantots virsiegaumēšanas efekts.

Šādu pieeju izmantoja arī agrāk, mācot ātrlasīšanu un organizējot dažādus intensīvos kursus. Izmantojot "Quick Teacher" metodiku, virsiegaumēšanas efekts rodas procesā, kur datora ekrānā mācāmajam neapzinātas uztveres režīmā tiek rādīti vārdi svešvalodā. Mācību kompleksā ir arī visi svešvalodu apguves tradicionālie elementi – liels vārdu, frāžu un izteicienu skaits, nepieciešamā gramatika, fonētikas likumi, pareizrakstības un izrunas uzdevumi.

Lai strādātu ar "Quick Teacher", ir tikai jāprot ieslēgt datoru. Programmai ir vienkārša un saprotama saskarne; tikai jāievēro instrukcijas.

Sākumā Jūs vienkārši vērojat ekrānu, kurā ātri (ar ātrumu 8 - 12 pāru sekundē) tiek rādīti svešvalodas vārdi un to tulkojumi. Režīms paredzēts vārdu ātrai iegaumēšanai vizuālas atpazīšanas līmenī. Pēc tam seko kontroles sadaļa, kurā varat pārbaudīt, vai esat iegaumējis redzētos vārdus.
"Quick Teacher" piedāvā izvēlēties septiņus vārda tulkojuma variantus. Ja jūs atpazīstat šo vārdu jau pirmajā reizē, vārds tiek dzēsts, bet jūs turpināt strādāt ar pārējiem vārdiem un teikumiem.

Tādējādi jūs secīgi apgūstat ekrānā redzamo informāciju divos atmiņas režīmos: neapzinātā režīmā (procesā, kurā acis vārdus "nofotografē" un noglabā atmiņā) un apzinātā režīmā (kontroles procesā).

Apgūstot nepieciešamo vārdu krājumu, var sākt otro etapu – gramatikas un sarunvalodas apguvi. Sarunvalodas frāzes ir veidotas no iepriekš apgūtajiem vārdiem un tās ir viegli iegaumēt. Līdztekus "Quick Teacher" māca izrunu un pareizrakstību.
Uzdevumi izrunas trenēšanai palīdz pilnveidot izrunu līdz tādam līmenim, kādu jūs uzskatāt par ideālu. Programma ļauj ne tikai klausīties pareizo izrunu, bet arī ierakstīt, klausīties un uzlabot savu runu, tādējādi ātri atbrīvojoties no jebkādām valodas barjerām. Pareizrakstības uzdevumi palīdz iegaumēt vārdu pareizrakstību, attīstot redzes atmiņu. Ja, rakstot vārdu svešvalodā, jūs pieļaujat kļūdu vai arī ilgi domājat, kādu nākamo burtu rakstīt, "Quick Teacher" palīdzēs jums, pasakot pareizo variantu, un jūsu atmiņā paliks tieši šis – pareizais rakstības variants.

Ar "Quick Teacher" ir iespējams ekonomēt laiku un naudu, pat nerunājot par citiem nosacījumiem, kuri jāievēro, apmeklējot parastus kursus.

Tomēr, kā saka SIA "M.A.R.I.D.I.", uzņēmuma, kas ir izstrādājis šo mācību kompleksu, direktors Aleksandrs Obulevičs, uzņēmums nepārdod "brīnumnūjiņas". Valodas apguvei ir jāvelta laiks. Ieslēdzot "Quick Teacher" datorprogrammu tikai pāris reizes, neizdosies apgūt svešvalodu. Bet, ja cilvēks strādās ar šo programmu vismaz vienu stundu dienā, ievērojamu progresu viņš sasniegs jau pēc mēneša.

Pēc katrām 60 mācību stundām tiek apgūti ap 2000 svešvalodas vārdu, tiek iegūta sazināšanās pieredze.
Mācoties pēc "Quick Teacher" metodikas, var izvēlēties vienu no trīs kursiem: "Standart", "Professional" vai "SuperProfessional".

Lai apgūtu angļu valodu labā vidējā līmenī, pietiek ar standarta kursu. Ja jums ir nopietnāki mērķi, nepieciešams profesionālais kurss. Izvēloties kursu, ir jāpievērš uzmanība tam, kādu zināšanu līmeni vēlaties sasniegt. Profesionālo kursu var izmantot pat tad, ja jums ir minimālas angļu valodas zināšanas.

"SuperProfessional" kurss ir programma, kas apvieno kursus "Professional" un "Business". Šis kurss palīdzēs tiem, kas vēlas runāt angļu valodā tikpat labi, kā dzimtajā valodā. Šajā kursā ir izvēlēti darījuma valodai raksturīgi vārdi un teikumi.

Šodien ar "Quick Teacher" palīdzību var apgūt ne tikai britu angļu valodu, bet arī amerikāņu angļu valodu, vācu, franču, itāļu, spāņu, somu un japāņu valodu. Ar "Quick Teacher" palīdzību svešvalodu apgūst igauņi, latvieši, lietuvieši, čehi, poļi, vācieši un angļi.

Apzinoties, ka mācību programmu var viltot, "Quick Teacher" izstrādātāji ir parūpējušies par tās aizsardzību. Katrai programmai ir garantijas talons ar identifikācijas numuru un hologrammu. Pārrakstot programmu, daļa informācijas ar tās unikālo metodiku tiek zaudēta un nav vairs atjaunojama.

Aleksandrs Obulevičs saka:
"Iemācīties valodu, izmantojot viltotu CD, nav iespējams, jo zūd virsiegaumēšanas efekts. Bez tam pirātiskās kopijas var kaitēt datoram. Programmu iegādāties var tikai uzņēmumā, kas to ir izstrādājis. Tas tiek darīts, lai nodrošinātu mācību efektivitātes drošību".
"Quick Teacher" komplekss ir nopietnu zinātnieku, vesela zinātniski pētnieciska institūta darbs, bet programma tiek rakstīta ar speciālas dārgas aparatūras palīdzību.
Programmas efektivitāti pierāda daudzu gadu veiksmīga darba pieredze un arvien pieaugošais tās lietotāju skaits.
Mēs esam pārliecināti, ka "Quick Teacher" palīdzēs Jums ātrāk sasniegt savus mērķus!

www.QT.lv
talr. 67509999

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!