Rudens izpārdošana Schonberg vannas istabas aprīkojumam par atlaidi līdz 40%.

Ar pilnu piedāvājuma klāstu iespējams iepazīties vannu un dušu, kamīnu un flīžu salonā Kamina (http://www.kamina.lv) Rīgā, Brīvības ielā 155/2. 

Ja Jūs interesējaties par vannas istabas aprīkojuma iegādi, aicinām izvērtēt Schonberg produkciju. Garantējam kvalitāti un profesionālu uzstādīšanas servisu mūsu ražotajām dušas kabīnēm, masāžas tvaika kabīnēm, dušu paneļiem, vannām, izlietnēm un tualetes podiem.

Salonā ir pieejami arī augstas kvalitātes zviedru kamīni un keramiskās flīzes no Apvienotajiem Arābu Emirātiem.

Cenas? Cenas saprātīgas - izlietnes no 30 latiem, akrila dušu paliktņi no 25 latiem, dušas kabīnes no 120 latiem, masāžas duškabīnes no 308 latiem,  masāžas dušas paneļi no 138 latiem, tvaika duškabīnes no 697 latiem. 

Tām Schonberg tvaika kabīnēm, uz kurām neattiecas akcijas piedāvājums, uzstādīšana bez maksas!

Informācija par tvaika kabīnēm.

Vai esat kādreiz sapņojis pēc grūtas darba dienas pārnākt mājās un gūt atslodzi atslābinoties savā personīgajā tvaika saunā? Iedomājieties, Schonberg (http://www.kamina.lv) tvaika dušas kabīni ar datorizētu vadības paneli, kur tikai ar dažu taustiņu nospiešanu Jūs panākat sev vēlamo temperatūru dažu minūšu laikā.

Turklāt baudīt tvaika saunas relaksējošo procedūru iespējams iemīļotās mūzikas pavadībā. Ja vēlaties, varat ieslēgt ūdens masāžas režīmu mugurai, kas līdzvērtīgs dārgai Spa procedūrai. To visu iespējams regulēt ar tālvadības pults palīdzību. Vēl vairāk, mums ir arī tādi tvaika saunas modeļi, kas apvieno burbuļļvannas efektu. Nedrīkst ignorēt arī ārstniecisko efektu - pievienojot eikalipta vai piparmētru aromātu būs lieliska iespēja veikt ārstnieciskas inhalācijas.

Starp citu, mazgāties Schonberg tvaika dušas un masāžas kabīnēs ir arī racionāls un praktisks apsvērums - šļakstoties dušas kabīnē Jūsu vannas istaba vienmēr paliks sausa :)

Mūsu salonā tagad dažādos izmēros pieejami arī pilnīgi jauni un moderni Schonberg tvaika kabīņu modeļi. Piedāvājam arī populārākās līzinga un kredīta iespējas.

Vannu un dušu, kamīnu un flīžu salons Kamina Rīgā, Brīvības ielā 155, tālrunis - 7281980 vai 22495555. E-pasts: kamina@kamina.lv

Strādājam darba dienās no 10:00-18:00 un sestdienās no 11:00 - 15:00. Aicināti apmeklēt arī mūsu interneta mājas lapu www.kamina.lv



Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!