Tuvojoties gadu mijai un Ziemassvētkiem lielākā pirotehnikas tirdzniecības uzņēmuma Ziemeļvalstīs SVEA FIREWORKS pārstāvniecība Latvijā SIA SVEA krietni papildinājusi piedāvātās produkcijas klāstu e-veikalā www.svea.lv. Kā jaunums - pirotehnikas bezmaksas piegāde Rīgas robežās.

Turklāt šogad SVEA pirotehniku un pakalpojumus ir iespējams pasūtīt arī interneta veikalā
www.euroshop.lv
. SIA SVEA ir veikusi plašu iedzīvotāju aptauju, lai noskaidrotu tieši kādiem pirotehniskiem izstrādājumiem Latvijas iedzīvotāji dod priekšroku, kā arī veikusi nepieciešamos pētījumus, lai nodrošinātu šo izstrādājumu maksimālu izmantošanas drošību. SVEA interneta mājas lapā ir pieejama plaša informācija par iespējamajiem pirotehnikas veidiem, drošības nosacījumiem u.tml.

Kā galvenais priekšnosacījums – tā ir izstrādājuma kvalitāte. Visi SVEA piedāvātie produkti ražoti zviedru speciālistu uzraudzībā, visiem uguņošanas komplektiem un salūta baterijām tiek pievienotas instrukcijas un lietošanas noteikumi. Arī ar e-veikala starpniecību pirotehniku nav iespējams iegādāties bērniem līdz 16 gadu vecumam. Produktu sertifikācija un tirdzniecības organizācijas atbilstība vietējai likumdošanai ir svarīgākā zviedru kompānijas prioritāte.

Interneta mājas lapā www.svea.lv ir sīki aprakstīts katras pirotehnikas veids, kā arī tajā var aplūkot attēlus, lai cilvēki varētu izvēlēties, kādu salūtu svētkos tie vēlas redzēt. Interneta veikalā pieejamās pirotehnikas klāsts ir ļoti plašs – vairāk kā 50 dažāda veida produkcijas. Mājas lapā var iegādāties dažādus pirotehnikas komplektus, salūta baterijas, raķetes, romiešu sveces utt.

SVEA klientiem var izveidot arī speciālu uguņošanas programmu. “Tiekoties ar klientu, nosakām iespējamo uguņošanas vietu un piemērotākos produktus, kas atbilstu drošības standartiem, un lai būtu panākts maksimālais efekts. Veidojot uguņošanas programmu, iespējams pieskaņot atbilstošu mūziku, kas piešķirs Jūsu izvēlētajam priekšnesumam īpašu noskaņu”, norāda SVEA e-tirdzniecības vadītāja Vivita Beķere.

Uzņēmuma vadība atgādina, ka pēc pirotehnikas iegādes ļoti būtiski ir iepazīties ar pirotehnikai pievienotajām lietošanas pamācībām un sekot tajās minētajām norādēm.

SVEA FIREWORKS ar pirotehnikas tirdzniecību nodarbojas jau vairāk kā 10 gadus. Tā produkcija un pārstāvniecības ir pieejamas lielākajās Eiropas valstīs. Kompānijas pirotehniku izmanto dažādās grandiozās svētku uguņošanās Latvijā, piemēram, Rīgas 800 gadu noslēguma svinībās. Papildinformāciju par SVEA FIREWORKS un pirotehnikas iegādi internetā variet iegūt pie Vivitas Beķere, SVEA e-tirdzniecības vadītājas, pa tālruni 6183228 vai e-pastu: pirotehnika@svea.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!