Foto: Publicitātes attēli
Kādēļ, lai iemācītos runāt svešvalodā, daudzi cilvēki dažādās pasaules valstīs izvēlas International House skolas, bet 80—85 % mūsu jauno studentu nāk mācīties pie mums pēc draugu ieteikuma?

Tādēļ ka:

  • IH ir 150 skolas visā pasaulē
  • IH - tas ir kvalitātes un profesionālisma zīmols jau 60 gadu garumā
  • IH Riga Satva ir Latvijas Izglītības ministrijas akreditēta mācību iestāde svešvalodu profesionālās pilnveidošanas mācību programmas ietvaros
  • IH - tas ir pasaules līderis profesionālu pedagogu sagatavošanā. Tikai pieredzējuši pedagogi no Latvijas un profesionāli ārzemju pasniedzēji no Lielbritānijas, ASV, Spānijas, Vācijas un Francijas ar starptautisko CELTA kvalifikāciju vai tās analogu ir tiesīgi strādāt IH skolās
  • Mēs īstenojam dzīvē kvalitātes garantiju un kontroli, piedāvājam pasniedzējiem pastāvīgu piedalīšanos pedagogu profesionālās sagatavošanās programmās
  • Mācību procesa pamatā mūsu valodu skolā ir кomunikatīvā mācību metode un mūsdienu tehnoloģiju pielietojums visaugstākajā līmenī, tajā skaitā ir arī IH ekskluzīvie produkti
  • Mēs piedāvājam plašu programmu spektru (sk. zemāk) bērniem no trīs gadu vecuma un pieaugušajiem, mums ir milzīga pieredze studentu sagatavošanā starptautiskajiem un skolas svešvalodas eksāmeniem
  • Mēs piedāvājam IH studentiem atvieglojumu un atlaižu sistēmu, programmu lojalitāti
  • Draudzīga un patīkama gaisotne mūsu skolā ļauj svešvalodu mācīties ar prieku un gandarījumu, pasniedzēju profesionālisms palīdz studentam sasniegt ievērojamus rezultātus
  • Studentiem pēc kursa noklausīšanās tiek izsniegts starptautiskā parauga IH skolas sertifikāts, kas atzīts 40 pasaules valstīs un Latvijas atestāts par valodas profesionālajām zināšanām
  • Janvārī - valodu kursu izpārdošana IH Rīgā. Atlaides līdz 50%!

Mūsu programmas-2012:


Svešvalodu mācības pieaugušajiem

Mēs piedāvājam plašu programmu spektru pieaugušajiem studentiem, kā arī regulāri paplašinām to. IH Riga var mācīties angļu, vācu, franču, spāņu, itāļu un latviešu valodu. Mūsu darbinieki palīdzēs jums izvēlēties vispiemērotāko grupu un mācību kursu. Pašas populārākās skolas programmas tieši jums!

1. Vispārējā svešvaloda. Galvenā uzmanība pievērsta sarunvalodas iemaņu veidošanai, valodas uztveršanai ar dzirdi, labas gramatikas bāzes izveidošanai un valodas barjeras pārvarēšanai.

2. Lietišķā svešvaloda. Programma iepazīstina ar lietišķo leksiku un biznesa etiķeti sabalansēti kopā ar programmu „Vispārējā angļu valoda".

3. Sarunvalodas klubiņš. Nodarbības vada tikai pasniedzējs, kam angļu valoda ir dzimtā valoda. Galvenais mērķis - valodas iemaņu un prasmju attīstība un pilnveidošana, valodas barjeras pārvarēšana, praktiskas iemaņas runāt angliski reālās dzīves situācijās.

4. Biznesa klubs. Lietišķā terminoloģija, ekonomikas un finanšu leksika, sākot no Intermediate līmeņa. Prezentācijas, pārrunu un lietišķās sarakstes stratēģija angļu valodā un vēl daudz kas cits...

5. Individuālās nodarbības vienam vai diviem cilvēkiem (cenatā tāda pati) pēc individuālas programmas, kā arī speciāls kurss prasmju un iemaņu paaugstināšanai sarunām pa tālruni (pēc studentu vēlēšanās).

6. Tālmācība. Mācību programmas Net Languages и IH Campus ir kā papildinājums tradicionālajiem mācību līdzekļiem.


 Pieaugušo studentu izglītošana ar NVA kuponiem

Mēs piedāvājam mācīties svešvalodas ar NVA kuponiem gan strādājošajiem, gan bezdarbniekiem. Lai gan mēs formējam ļoti dažādas grupas, mācību procesa pamatā ir speciāls kurss, ko ir izveidojis mūsu skolas akadēmiskais directors Roberts Bukmāsters. Programma paredzēta 100 akadēmiskajām stundām. Kursa galvenā ideja - īsā laikā kvalitatīvi iemācīties vesela līmeņa gramatiku un leksiku. Galvenā uzmanība tiek pievērsta valodas praktiskajam pielietojumam. Nodarbības vada kā pasniedzēji no Latvijas, kas ir pieredzējuši un daudz gadu strādā mūsu skolā, tā arī ārvalstu pasniedzēji, kam ir starptautiskais CELTA sertifikāts. Jums tiks piedāvāts pilnveidot svešvalodas zināšanas darba vajadzībām, kā arī tiksiet sagatavoti saziņai svešvalodā dažādās dzīves situācijās. Atkarībā no studentu vēlmēm oriģinālo mācību grāmatu saturs papildināts ar materiāliem par studentus interesējošām tēmām. Papildus pamatprogrammai ir iespēja apmeklēt nodarbības, ko vada profesionāli pasniedzēji, kam angļu valoda ir dzimtā valoda, Diskisiju vai Biznesa klubā


Sagatavošana skolas angļu valodas eksāmeniem un IELTS testa kārtošana

Tiem, kas nāk pie mums mācīties izlaiduma klasē, ir izveidotas speciālas programmas sagatavošanai skolas eksāmenam, Šajās grupās strādā kopā paši talantīgākie vietējie un ārvalstu pasniedzēji, kas labi pārzina eksāmena prasības un visas izmaiņas eksāmena saturā. Treniņam notiek arī izmēģinājuma eksāmens, kas ir tieši tāds pats kā skolas eksāmens, kā arī tiek piedāvāts izmēģinājuma IELTS tests.

Vēl piedāvājam vienīgo sagatavošanās kursu Latvijā studijām ārvalstu universitātēs Акаdēmiskā angļu valoda.


Svešvalodas skolas vecuma bērniem

Svarīgs iemesls, kādēļ vecāki vēlas, lai viņu bērni mācās IH skolās, ir tas, ka mācības pie mums - tas ir ilgstošs un sistemātisks process, kura laikā skolēni iegūst stabilas un labas zināšanas. Mēs "vadām" bērnu no gada uz gadu, piemeklējot vecumposmam, zināšanu līmenim un prasībām atbilstošu grupu. Speciāli izstrādātās angļu valodas programmas bērniem paredzētas jaunāko klašu skolēniem vecumā līdz 12 gadiem. Pat viena un tajā pašā zināšanu līmenī programmas stipri atšķiras no tām, kas paredzētas pusaudžiem.

Nākamo poliglotu mācību process tiek veidots, ievērojot viņu vecumposma īpatnības un bērnu uztveri. Mazo studentu nodarbībās noteikti ir spēles elementi, lai mācību procesa laikā būtu vieglāk varētu iegaumēt jaunos vārdus un ātrāk pārvarētu valodas barjeru.

Līdz ar mācību līmeņa un studentu vecuma palielināšanos sarežģītākas kļūst arī mācību materiāla izskaidrošanas metodes. Nepiespiestā un labvēlīgā gaisotne kabinetā un reālām dzīves situācijām atbilstošā diskusija svešvalodā un iepazīšanās ar valodas teorētiskajiem pammatiem sagādā bērniem milzīgu gandarījumu un dod tik vēlamo zināšanu rezultātu. Mūsu bērni no septiņu gadu vecuma veiksmīgi kārto starptautiskos Кемbridžas eksāmenus KET и PET, ievērojami apsteidzot zināšanās savus klasesbiedrus.

Angļu valoda pirmsskolas vecuma bērniem no trīs gadu vecuma

Vai jūs kādreiz esat sapņojuši par to, ka jūsu bērns, kurš aug latviskā ģimenē, brīvi sarunājas un labi jūtas angliski runājošā vidē jau no agrīna vecuma? Mūsu skolas pašiem mazākajiem studentiem (no 3 līdz 6 gadiem) mēs piedāvājam programmas, kas vērstas gan uz personības attīstību, gan svešvalodas apguvi.

Aizraujošā angļu valoda - unikāli angļu valodas kursi bērniem. Programmu izstrādājuši metodiķi no Lielbritānijas speciāli International House skolu vajadzībām.

Programma English+, ko vada pasniedzējs, kam angļu valoda ir dzimtā valoda, paredzēta bērniem no 3 līdz 7 gadiem. Nodarbības notiek līdzīgi kā angļu bērniem, kas mācās savu dzimto valodu no pašiem pamatiem.

IH komunikatīvā metode talantīgu un prasmīgu pasniedzēju vadībā sniedz brīnumainus rezultātus - jau pēc pāris gadiem mazie studenti ir gatavi mācīties angļu valodu pie pasniedzēja, kam angļu valoda ir dzimtā valoda!

International House Rīga-Satva
A.Kalniņa iela 1a-1, Rīga, Latvija
Pirmd. - piekt. 9.00-19.00, Sestd.. 9.00-14.00
Tel. nr..: 6722 6641
www.ihriga.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!