Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Piektdien, 17. februārī, Valsts policijas (VP) Krāslavas iecirknis saņēma informāciju par zādzību no veikala. Tajā pašā dienā tika aizturētas aizdomās turamie – divi vīrieši. Par zādzību tika ierosināts kriminālprocess, portālu “Delfi” informēja policijā.

Policisti pusnaktī saņēma informāciju par uzlauztu veikalu Krāslavas novadā, no kura ir nozagtas vairāk nekā 50 pudeles stipro alkoholisko dzērienu, aptuveni 50 paciņas tabakas izstrādājumu un vairāk nekā 20 vienreizējās elektroniskās cigaretes.

Precīzs nozagto preču daudzums tiek skaidrots.

Izmeklēšanas rezultātā, šajā pašā dienā, tika noskaidrota aizdomās turamo personu identitāte, kā rezultātā 1978. gadā un 1989. gadā dzimušie vīrieši tika aizturēti. Viņu aizturēšanas brīdī tika atrasta lielākā daļa zagto mantu, kuras atgrieza veikalam. Policija piemin, ka abas aizturētie ir iepriekš sodīti par dažāda rakstura likumpārkāpumiem.

Saistībā ar notikušo ir uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 175. panta 3. daļas, par ko soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!