Saeimas deputāts Jānis Ādamsons otrdienas vakarā Rīgā, K.Ulmaņa un Vienības gatves krustojumā, atrodoties alkohola reibumā, ar sev piederošo džipu "Suzuki Jimny" izraisījis autoavāriju, iestūrējot priekšā braucošās vieglās automašīnas aizmugurē.
Ādamsons alkohola reibumā izraisa avāriju

Kā aģentūru LETA informēja Kārtības policijas inspektors Aigars Bērziņš, pārbaudē Ādamsona ķermenī konstatēta alkohola koncentrācija - 2,12 promiles. Aculiecinieks, TV5 korespondents apgalvo, ka Ādamsona ķermenī konstatētā alkohola koncentrācija bijusi 1,69 promiles.

Patlaban tiek noformēti dokumenti, lai lietu par avāriju nosūtītu Ceļu policijas pārvaldei, kas pēc tam prasīs Saeimai atļauju sodīt deputātu.

Ādamsons sarunā ar aģentūru LETA autoavāriju novērtēja kā nenozīmīgu. Kā sacīja deputāts, avārijā neviens nav cietis, arī automašīnas nav stipri bojātas. Saruna notika vēl pirms aģentūra LETA uzzināja, ka deputāts braucis alkohola reibumā. Pēc tam viņš savu mobilo tālruni bija izslēdzis.

Komentējot notikušo Latvijas Televīzijas raidījumam "Panorāma", Ādamsons bija izvairīgs, vien piebilstot: "kāds es esmu, tāds nu esmu".

Rīgas Galvenās policijas pārvaldes Preses centra priekšniece Ieva Zvīdre aģentūrai LETA apstiprināja, ka avārija K.Ulmaņa un Vienības gatves krustojumā notikusi plkst.18.25. Ādamsona vainu ceļu satiksmes negadījuma izraisīšanā noteiks izmeklēšana.

Ādamsons autoavārijā iekļuva pagājušā gada 26.decembrī uz Rīgas - Liepājas šosejas pie apdzīvotas vietas "Mazilmāja". Slikto laika apstākļu dēļ deputāta vadītais "Suzuki Jimny" iebrauca sniega valnī un apgāzās uz jumta. Arī toreiz avārijā neviens necieta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!