Foto: Shutterstock

Nedēļas nogalē Rīgas pašvaldības policijai (RPP) nācies savaldīt kādu agresīvu Ziempniekkalna bāra apmeklētāju, kas draudējis un traucējis citiem atpūtniekiem, bet pēc nonākšanas izolatorā izpildījis akrobātiskus trikus.

Kā informē RPP, sestdienas, 17. decembra, vakarā, Zemgales pārvaldes darbinieki devās uz izsaukumu Ziepniekkalnā, kur kādā krogā agresīvi noskaņots vīrietis traucēja atpūtu citiem bāra apmeklētājiem.

Bārā kārtības sargi sastapuši vīrieti, kurš sēdēja pie viena no galdiņiem, bļaustījās un grūstījās. Ar agresīvi noskaņoto bāra klientu policisti uzsākuši sarunu, kuras laikā no vīrieša bija jūtama spēcīga alkohola smaka.

Nemiera cēlājs aicināts iziet no kroga, lai noskaidrotu notikušo. Viņš arī piecēlies kājās, taču pēkšņi pārdomājis, apsēdies un sācis draudēt netālu esošajiem bāra apmeklētājiem, apsargam un policistiem, izmantojot cieņu aizskarošus izteicienus.

Pēc brīža vīrietis piecēlās un mēģināja iesist vienam no apmeklētājiem. Viņš likumsargiem stāstīja, ka ar draugiem atnācis uz krogu iedzert alu un parunāties, taču agresīvais vīrietis pienācis pie galdiņa, apsēdies un iesaistījies sarunā. Personas vairākkārtīgi lūgušas pamest viņu galdiņu, taču vīrietis palicis aizvien uzstājīgāks līdz sācis viņiem draudēt.

Savukārt no bāra darbinieces noskaidrots, ka agresīvais apmeklētājs iegādājies rumu, kafiju un cigaretes, taču atteicies samaksāt. Kroga personāls atteicās rakstīt iesniegumu par nemaksāšanu, taču viņiem bija pretenzijas par vīrieša neadekvāto uzvedību.

Agresīvais bāra apmeklētājs aizturēts. Personas datu pārbaudes laikā konstatēts, ka vīrietis dzīvo bez deklarētās dzīvesvietas. Vīrietis nogādāts dežūrdaļā, kur noformēts administratīvā pārkāpuma protokols par dzīvesvietas nedeklarēšanu un piemērots naudas sods 30 eiro apmērā.

Pagaidu aizturēšanas telpā vīrietis, kā atzīst RPP, uzvedās dīvaini, proti, staigāja uz rokām, piepumpējās un turpināja klaigāt ar necenzētiem vārdiem. Ņemot vērā notikušo bārā un viņa uzvedību policijas iecirknī, neadekvātajam kroga klientam noformēts otrs administratīvā pārkāpuma protokols par sīko huligānismu un piemērots naudas sods 100 eiro apmērā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!