Foto: PantherMedia/Scanpix
Valsts policija sākusi vairākus kriminālprocesus par krāpšanu saistībā ar firmu SIA "Kamīnkrāsnis", kas piedāvājusi klientiem iegādāties preces, veicot priekšapmaksu, bet pēc tam preces nepiegādājot un neatgriežot naudu, portālu "Delfi" informēja policijā.

Likumsargi aicina ziņot par attēlā redzamo vīrieti, kurš, iespējams, ir saistīts ar krāpnieciskajām darbībām.

Iedzīvotāji vērsušies policijā par to, ka uzņēmums "Kamīnkrāsnis" savā interneta mājas lapā potenciālajiem klientiem piedāvā iegādāties dažādas krāsnis un to piederumus.

Atsaucoties uz uzņēmuma piedāvājumu, vairāki klienti pasūtījuši dažādas preces un veikuši pasūtījuma priekšapmaksu vai avansa maksājumu, pretī saņemot rēķinu. Tomēr pēc tam nav saņēmuši ne pasūtītās preces, nedz atguvuši iemaksāto naudu.

Valsts policija atgādina ikvienam rūpīgi izvērtēt preces vai pakalpojuma iegādes nosacījumus. Ikviens no "Kamīnkrāsnis" krāpnieciskajām darbībām cietušais aicināts vērsties ar iesniegumu tuvākajā policijas iecirknī.

Savukārt iedzīvotāji, kuriem ir zināma uzņēmuma pārstāvja atrašanās vieta, lūgti ziņot pa tālruņa numuriem 67030630 vai 110.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!