Foto: F64

Trešdien, 23. novembrī, Rīgas pašvaldības policijas darbinieki saņēmuši informāciju par kādu vīrieti Latgales priekšpilsētā, kurš lauzies kāda dzīvokļa durvīs, portālu "Delfi" informēja pašvaldības policijā.

Notikuma vietā kārtības sargi sastapuši vairākus nama iedzīvotājus, kuri pastāstījuši par kaimiņos dzīvojošu vīrietis, kurš, iespējams, ir narkomāns un regulāri terorizējot pārējos nama iedzīvotājus.

Policisti devušies uz kaimiņu norādīto dzīvokli, kur vīrietis mitinoties. Pēc vairākkārtīgiem klauvējieniem, durvis atvēris vīrietis manāmā narkotiku reibumā. Viņš policistus ielaidis dzīvoklī, bet nav varējis savu rīcību paskaidrot. Tā vietā viņš devies pie loga, kur uz palodzes stāvējis aptuveni 30 centimetrus garš nazis.

Pašvaldības policisti devuši rīkojumu vīrietim netuvoties nazim un uzrādīt aizdomīgas somas saturu, kuru viņš sažņaudzis turējis rokās un centies noslēpt no policijas darbiniekiem.

Apreibušais vīrietis uzrādījis somu, kurā bijusi neatvērta viskija pudele un divi mobilie telefoni. Uz kārtības sargu jautājumu, kur iegādāts viskijs, vīrietis atbildēt nav varējis. Savukārt telefonus viņš teicās nopircis no kāda nezināma garāmgājēja uz ielas.

Dzīvokļa apskates laikā kārtības sargi manījuši vairākus deformētus veikalu drošības magnētus, šļirces, videokameru, planšetdatorus un vēl citas mantas.

Par konstatēto informēti Valsts policijas darbinieki, kuri lūguši iereibušo personu ar nezināmās izcelsmes precēm nogādāt iecirknī apstākļu noskaidrošanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!