6.augusta vakarā Vaivaru posteņa Ceļu policijas darbinieki apturējuši kādu maršruta taksometru, kura vadītājs pasažierus pārvadājis stiprā alkohola reibumā - viņa asinīs konstatētas 2,2 promiles alkohola.
Kā aģentūru LETA informēja Jūrmalas policijas pārvaldes priekšnieka vietnieks Andrejs Civjans, noskaidrots, ka taksometra vadītājs - 1960.gadā dzimis vīrietis -, jau 1997. un 1999.gadā bija nokļuvis atskurbtuvē, bet 1995.gadā divas reizes viena gada laikā Tukumā un Talsos ticis aizturēts, vadot transportlīdzekli alkohola reibumā.

Civjans pauda izbrīnu, kā autotransporta uzņēmumi bez jebkādām pārbaudēm var pieņemt darbā šādus cilvēkus, kuriem ir acīmredzama nosliece uz alkohola lietošanu.

Maršruta taksometrs pieder autotransporta uzņēmumam "Jūrmala SV". Aģentūrai LETA neizdevās sazināties ar uzņēmuma vadību. Sākotnēji "Jūrmala SV" sekretāre solīja noskaidrot direktora viedokli par šo gadījumu, bet vēlāk, fiksējot, ka zvana no aģentūras LETA tālruņa numura, telefona klausuli gan pacēla, bet uzreiz to nometa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!