Organizētās noziedzības apkarošanas biroja (ONAB), Narkotiku apkarošanas biroja un Rīgas policijas darbinieki aizdomās par narkotiku realizāciju aizturējuši vairākus cilvēkus, kopumā izņemot no "aprites" vairāk nekā 780 gramus dažādu narkotisko vielu. Policija arī atradusi meklēšanā esošas divas automašīnas.
Policistiem, lai aizturētu narkodīleri, bija jālieto ierocis.

Kā informēja Valsts policijas preses dienestā, 29.martā Rīgā aizdomās par narkotisko vielu iegādāšanos un glabāšanu realizācijas nolūkos policija aizturēja 1965.gadā dzimušo Vadimu.

Vīrietis nepakļāvās policijas darbinieku likumīgajām prasībām un mēģināja bēgt. Policisti bija spiesti aizturēšanai lietot dienesta ieroci un izdarīt brīdinājuma šāvienu gaisā. Jau pēc atkārtotas aizturēšanas vīrieša automašīnā atrada polietilēna maisiņu ar 52,4 gramiem metamfetamīna.

Aizturētais jau agrāk bijis tiesāts par automašīnu zādzībām un, pēc policijas rīcībā esošās informācijas, nav izslēgts, ka ar šāda veida rūpalu nodarbojies arī šobrīd, jo, pārbaudot informāciju, tika noskaidrots, ka aizturētais zagtas automašīnas novietojis un slēpis kādas mājas garāžā Rīgā, Vējdzirnavu ielā.

Kratīšanas laikā šajā garāžā atrasta meklēšanā esoša automašīna BMW, par ko policija aizturēja garāžas īpašnieci, 1963.gadā dzimušo Gaļinu.

Savukārt vakar ONAB darbinieki atrada vēl vienu automašīnu, kas bija nozagta aptuveni pirms divām nedēļām Siguldā, bet šobrīd uz laiku tika novietota pie kāda nama Rīgā.

Turpinot darbu, ONAB darbinieki Dzelzavas ielā, Rīgā, aizdomās par narkotisko vielu nelikumīgu glabāšanu un realizāciju aizturēja vēl divus vīriešus - 1972.gadā dzimušo Pēteri un 1979.gadā dzimušo Dmitriju. Policisti pie aizturētajiem atrada 728 gramus metamfetamīna un 1,24 gramus marihuānas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!