Policija aizturējusi pirms nedēļas degvielas uzpildes staciju "Viada" Daugavpilī aplaupījušo vīrieti, kurš, izrādās, benzīntanka operatoram draudējis ar rotaļu pistoli.
Daugavpils pilsētas un rajona policijas pārvaldes preses sekretāre Ingūna Dunda BNS pastāstīja, ka ceturtdienas rītā policija saņēmusi izsaukumu uz kādu viesnīcu Krimuldas ielā, kuras darbiniekus izbrīnījis kāda iereibuša, viesnīcā apmesties griboša vīrieša izskats - viņš tajā ienācis ar pistolei līdzīgu priekšmetu rokā.

Policija aizturējusi dīvaino "viesi", kurš izrādījies iepriekšējā dienā benzīntanku "Viada" Nometņu ielā aplaupījušais 1957.gadā dzimušais Sergejs. Viņam konfiscētais ierocis izrādījās rotaļlieta. Aizdomās turamajam konfiscēta daļa no "Viadā" nolaupītajiem 165 latiem un mobilais tālrunis, bet abas nolaupītās degvīna pudeles viņš jau bija paspējis iztukšot, alkohola iegādei un takstometram no uzdzīves vietas līdz viesnīcai viņš bija paspējis iztērēt arī benzīntankā nolaupītos 50 latus.

Par laupīšanu ierosināta krimināllieta, aizdomās turētais jau atzinies izdarītajā, šobrīd viņš apcietināts.

Jau vēstīts, ka 9.jūlija pēcpusdienā degvielas uzpildes stacijā "Viada" Daugavpilī, Nometņu ielā, ienāca vīrietis un, piedraudot operatoram ar pistolei līdzīgu priekšmetu, nolaupīja 165 latus, divas pudeles degvīna un mobilo tālruni "Nokia 5110".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!