Ieslodzījuma vietu pārvaldei (IeVP), veicot kompleksus meklēšanas pasākumus, izdevies aizturēt trīs ieslodzītos, kas patvaļīgi atstājuši Olaines un Jēkabpils atklātā tipa cietumus, informē IeVP.
IeVP Drošības daļas darbiniekiem ciešā sadarbībā ar Valsts Policijas galveno Kriminālpolicijas pārvaldi, veicot kompleksus meklēšanas pasākumus, 3.oktobrī Rīgā izdevies aizturēt iepriekš meklēšanā izsludināto Igoru Fiļipenko, kurš 23.septembrī patvaļīgi atstāja Olaines atklātā tipa cietumu.

Tajā pašā dienā Viesītē aizturēts Ignats Mašinskis, kurš Jēkabpils cietumā savlaicīgi neatgriezās pēc īslaicīgā atvaļinājuma un tādēļ bija izsludināts meklēšanā. Pateicoties labai sadarbībai ar Jēkabpils rajona Valsts Policijas darbiniekiemjau 3.oktorbī Mašinskis aizturēts Viesītē.

Savukārt sestdien, 4.oktobrī, IeVP saņemta informācija no Ventspils Policijas par to, ka ir aizturēts notiesātais Edgars Martinkevičs, kurš izsludināts meklēšanā pēc tam, kad patvaļīgi atstāja Olaines atklātā tipa cietumu.

IeVP informē, ka valstī joprojām meklēšanā ir 21 notiesātais, kuri tiek meklēti kopš 1993.gada, tai skaitā četras personas, kuras izbēga no Pārlielupes cietuma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!