Policija aizturējusi vairākas personas kurs nodarbojās ar narkotiku tirdzniecību, portālu "Delfi" informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ieva Sietniece.

Otrdien policija Rīgā aizturēja divus vīriešus, pie kuriem atrasti 9,57 grami metamfetamīna. Aizturētie, 1975. un 1960.gadā dzimušie vīrieši jau iepriekš ir tiesātie.

Uzsākts kriminālprocess par narkotisko vai psihotropo vielu neatļautu izgatavošanu, iegādāšanos, glabāšanu, pārvadāšanu vai pārsūtīšanu realizācijas nolūkā vai par narkotisko vielu neatļautu realizēšanu, ja tās izdarītas atkārtoti vai ja tās izdarījusi personu grupa pēc iepriekšējas vienošanās vai persona, kas agrāk izdarījusi narkotisko vai psihotropo vielu nolaupīšanu. Likums par šādu noziegumu paredz sodu ar brīvības atņemšanu uz laiku no pieciem līdz divpadsmit gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas, un ar policijas kontroli uz laiku līdz trim gadiem.

Savukārt aizvadītajā piektdienā par narkotiku tirgošanu Bauskas novadā, aizturēts agrāk tiesāts, 1985.gadā dzimis vīrietis. Policija viņam atsavināja 2,34 gramus metamfetamīna un vienu amfetamīnu saturošu tableti.

Uzsākts kriminālprocess par narkotisko vai psihotropo vielu neatļautu izgatavošanu, iegādāšanos, glabāšanu, pārvadāšanu vai pārsūtīšanu realizācijas nolūkā vai par narkotisko vai psihotropo vielu neatļautu realizēšanu. Likums par šādu noziegumu paredz sodu ar brīvības atņemšanu uz laiku no pieciem līdz desmit gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas, un ar policijas kontroli uz laiku līdz trim gadiem.

Izmeklēšanā skaidro aizdomās turēto persona saistību ar citiem noziegumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!