Foto: F64
Aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 158 ceļu satiksmes negadījumi, tajos cietuši 19 cilvēki un divi gājuši bojā, portālu "Delfi" informēja Valsts policijā (VP).

Piektdien, 21. janvārī, ap pulksten 9.20 Jelgavas novadā, Cenu pagastā, uz autoceļa Rīga-Jelgava-Lietuvas robeža (Meitene) notika sadursme starp automašīnu "Hyundai Getz" un kravas automašīnu MAN sakabē ar puspiekabi.

Ceļu satiksmes negadījumā bojā gāja automašīnas "Hyundai Getz" vadītāja.

Savukārt sestdienas naktī pulksten 1.27 Ādažos, uz autoceļa Rīga (Baltezers)–Igaunijas robeža (Ainaži) (11.km), automašīnas "Škoda" vadītājs uzbrauca šķērslim – autoevakuatora "Mercedes Benz" izlaistam metāla kāpslim, vēlāk atduroties pret nostieptām metāla trosēm, liecina policijas rīcībā esošā sākotnējā informācija.

Pēc sadursmes automašīnas "Škoda" vadītājs uzbrauca vienai personai.

Kā ziņo policija, automašīnas "Škoda" vadītājs notikuma vietā gāja bojā, un divas personas ar gūtajām traumām tika nogādātas medicīnas iestādē.

Abos negadījumos policija turpina skaidrot notikušā apstākļus.

Kopumā ceļu satiksmes jomā pieņemti 337 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tajā skaitā 83 par ātruma pārsniegšanu, astoņi par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā un 17 par agresīvu braukšanu, liecina VP apkopotie dati.

11 cilvēki cietuši avārijās Rīgā un tās apkārtnē, tostarp arī divi gājēji. Vēl pieci cilvēki avārijās cietuši Zemgales reģionā, divi – Kurzemē, bet viens Latgalē.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!