Valmieras dzelzceļa stacijā otrdien, 8.aprīlī, ap plkst.15.20 kāds 1984.gadā dzimis vīrietis, iespējams, laupīšanas nolūkā, ar āmuru uzbrucis kasierei.
Valmieras policijas pārvaldes priekšnieka palīgs sadarbībai ar presi Aleksandrs Melngāršs pastāstīja, ka brīdī, kad sieviete slēgusi kases telpas durvis, 1984.gadā dzimušais Artis vairākas reizes viņai iesitis ar āmuru un pēc tam meties bēgt, neko nenolaupot. Iespējams, ka viņu iztraucējuši stacijas ēkā esošie cilvēki.

Sievietei konstatēts galvaskausa lūzums, viņa smagā stāvoklī nogādāta Valmieras slimnīcā. Vīrieša meklēšanā iesaistītas vairākas policijas vienības, pēc stundas viņš aizturēts un nodots Transporta policijas rokās. Ierosināta krimināllieta. Aizturētais bijis alkohola reibumā.

Kā informēja Valsts policijas prese dienestā, pēc informācijas saņemšanas uz notikuma vietu nekavējoties izbrauca vairāk nekā 20 policijas darbinieki. Stacijas rajonā kādā dzīvoklī aizdomās par šī uzbrukuma veikšanu tika aizturēti trīs jaunieši, tai skaitā arī Artis. Visi trīs jaunieši jau agrāk nonākuši konfliktā ar likumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!