Otrdien ceļu satiksmes negadījumā Bauskas rajonā cietuši pieci cilvēki.
Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību birojā, ap plkst.8 ceļa Bauska-Mežotne 6.kilometrā automašīna "Ford" nobrauca no ceļa, apgāzās un ietriecās ceļa malā augušajā ābelē.

Visi pieci cietušie nogādāti slimnīcā, diviem no viņiem konstatēti lūzumi.

Viena no cietušajām ir nepilngadīga jauniete.

Kā aģentūru LETA informēja Bauskas pilsētas un rajona Policijas pārvaldes priekšnieka palīdze preses un sabiedrisko attiecību jautājumos Linda Janševska, ceļu satiksmes negadījums notika ceļa Bauska-Mežotne-Bērzu skola 4,2.kilometrā.

Avārijas iespējamais iemesls ir tas, ka 1975.gadā dzimušais "Ford Escort" vadītājs, kuram neesot vadītāja apliecības, neizvēlējās pareizo braukšanas ātrumu, kā dēļ automašīna nobrauca no ceļa un apgāzās. Lietus tajā brīdī neesot lijis. Automašīna bijusi tehniskā kārtībā. Alkohola pārbaudes rezultāti vēl nav zināmi.

Visi cietušie ievietoti Bauskas slimnīcā. Vissmagāk cietis automašīnas vadītājs, kurš atrodas Reanimācijas nodaļā. Viņam konstatēts muguras skriemeļa lūzums. Arī viena no cietušajām pasažierēm, iespējams, guvusi muguras skriemeļa lūzumu. Citi cietušie guvuši vieglākas traumas - smadzeņu satricinājumu un lūzumus.

Avārijā cietusī automašīna iznomāta kādā automašīnu nomas firmā, bet to nebija nomājis tās vadītājs. Policija turpina noskaidrot notikušā apstākļus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!